• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

De meeste lichtgewicht campingkussens zijn gevuld met lucht en microfiber. Lees meer

lichtgewicht kussens

De meest handige campingkussens om makkelijk op te bergen

De meeste lichtgewicht campingkussens zijn gevuld met lucht en microfiber. Dit soort kunnens  zijn eenvoudig op te blazen, nemen weinig ruimte in beslag en zijn zeer licht in gewicht. Je kunt ze tijdens je reis eenvoudig wegstoppen en kunnen zelfs in een jaszak worden vervoerd. Let op dat dit soort kussens niet volledig opgeblazen hoeven te worden, want dan liggen ze een stuk  minder comfortabel.

Lees meer
Lijst
Foto's
Exped MegaPillow Kussen
Op voorraad
59.95
Human Comfort Metz Neck pillow
Tijdelijk niet leverbaar
12.95
9.95
Human Comfort Marzan Lichtgewicht Kussen
Tijdelijk niet leverbaar
24.95
Human Comfort Belves Kussen Grijs
Tijdelijk niet leverbaar
12.95
Exped Versa Pillow M Kussen Donkerblauw
Tijdelijk niet leverbaar
32.95

Het belang van een goede nachtrust wordt vaak onderschat. Op het moment dat we ruimte in onze bagage willen besparen, bijvoorbeeld tijdens het backpacken, offeren we ons hoofdkussen al snel op. Tijdens de reis nemen we genoegen met een trui of jas. Toch is je nachtrust, en dus je hoofdkussen, bepalend voor de mate waarin jij kan genieten van je dag. Om ervoor te zorgen dat jij op reis net zo lekker kan slapen als thuis zijn er daarom lichtgewicht reiskussens. Deze kussens hebben een klein pakformaat, zijn eenvoudig in en uit te pakken en hebben, zoals de naam al zegt, een minimaal gewicht. De ideale kussens voor onze grammenjagers!

Veel lichtgewicht campingkussens zijn gevuld met lucht en microfiber. Hierdoor zijn ze eenvoudig op te blazen, nemen ze weinig ruimte in beslag en zijn ze zeer licht in gewicht. Je kunt ze tijdens je reis makkelijk wegstoppen en ze zelfs in je jaszak vervoeren. De lichtgewicht kussens komen daarbij in verschillende vormen en maten. Zo is er altijd een lichtgewicht kussen dat bij jouw slaapgedrag en wensen past. In tegenstelling tot wat men vaak denkt, is het aan te raden om het kussen niet volledig op te blazen. Wanneer je een reiskussen niet helemaal opblaast, ligt deze juist extra comfortabel.

Tegenwoordig voeren we veel activiteiten uit waarbij we een statische houding aannemen. Denk hierbij aan activiteiten zoals autorijden, tv kijken en computerwerkzaamheden. Hierdoor krijgen nekspieren, nekwervels en tussenschijven veel te verduren. Het resultaat hiervan kan hoofd- en nekpijn zijn. Een lichtgewicht nekkussen verlicht deze pijn en ondersteunt de nek en het hoofd. Lichtgewicht nekkussens zijn superhandig om mee te nemen door het lichte gewicht en het compacte pakformaat. Ideaal voor in het vliegtuig of in de auto, maar ook lekker voor thuis op de bank. Met de lichtgewicht nekkussens in ons assortiment heb je altijd een geschikt kussen voor optimaal comfort.