• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Wanneer je gaat reizen met al je spullen op je rug dan is comfort ontzettend belangrijk. Lees meer

Jack Wolfskin rugzakken

Je hebt comfort en het comfort van Jack Wolfskin

Wanneer je gaat reizen met al je spullen op je rug dan is comfort ontzettend belangrijk. Je wilt tenslotte niet dat je na een dag al last van je rug hebt en hierdoor geen zin meer hebt in je vakantie. Jack Wolfskin geeft daarom extra aandacht aan het draagcomfort. Naast dit comfort blinkt Jack Wolfskin ook uit in duurzaamheid van hun producten. Door het gebruik van materialen van hoge kwaliteit mag je ervan uitgaan dat een rugzak van Jack Wolfskin lang mee zal gaan. Daarnaast hebben zij oog voor de kleinste details zodat jij een perfect zittende rugzak hebt.

Lees meer
Lijst
Foto's

Niet alleen grote rugzakken komen van de band bij Jack Wolfskin, maar ook de kleine rugzakken. Van de eerste rugzak voor de kleine avonturier tot een betrouwbare schoolrugzak. Met handige oplossingen geeft Jack Wolfskin het gebruik van rugzakken een boost zodat je deze voor allerhande activiteiten kan gebruiken. Zo gebruik je je rugzak voor het dagelijkse woon-werkverkeer en in het weekend gebruik je dezelfde rugzak om een mooie en lange wandeling over de Veluwe te maken. Rugzakken van Jack Wolfskin zijn er in allerlei kleuren, maten en uitvoeringen. Zo hebben zij voor ieder moment en voor iedereen wel een geschikte rugzak.

Jack Wolfskin heeft er een topprioriteit van gemaakt om rugzakken te produceren die zo min mogelijk schade aanrichten aan onze planeet. Zo zijn de rugzakken voorzien van een aantal duurzame aspecten. Alle kleding en alle rugzakken van Jack Wolfskin worden 100% PFC-vrij gefabriceerd. Coatings van PFC zijn giftig en breken niet tot nauwelijks op natuurlijke wijze af. Daarom heeft Jack Wolfskin ervoor gekozen innovatieve coatings te creëren die dezelfde voordelen hebben als PFC, maar niet de schadelijke nadelen. Daarnaast is Jack Wolfskin partner van het Bluesign netwerk. Hiermee wordt de veiligheid en gezondheid van consumenten en werknemers gegarandeerd en wordt water- en luchtvervuiling verminderd.