• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

De shirts van Jack Wolfskin bieden voor ieder moment en ieder jaargetijde een ideale uitkomst. Lees meer

Jack Wolfskin shirts

Shirts van Jack Wolfskin zijn multifunctioneel

De shirts van Jack Wolfskin bieden voor ieder moment en ieder jaargetijde een ideale uitkomst. Deze technische shirts lenen zich door hun unieke eigenschappen uitstekend voor zowel sport- en outdoor activiteiten als voor alledaags gebruik. De Jack Wolfskin shirts zijn licht en luchtig, heerlijk dus voor tijdens het wandelen, maar ook als je bijvoorbeeld niet bezweet op je werk aan wilt komen na een stuk fietsen. Jack Wolfskin biedt de shirts in allerlei kleuren en modellen aan voor zowel heren als dames. Zo heb je voor ieder moment en voor elke activiteit het juiste shirt in je kast hangen.

Lees meer
Lijst
Foto's

Om de shirts geschikt te maken voor verschillende doeleinden, heeft Jack Wolfskin besloten om voor een lichte en sneldrogende stof te gaan. Het materiaal dat ze hebben gekozen is Polyester. Polyester heeft als eigenschap dat het transpiratievocht makkelijk afvoert. Dit zorgt er ook gelijk voor dat nare geurtjes tegengegaan worden. Daarnaast is Polyester sneldrogend, erg handig als je op vakantie bent of tijdens het sporten erg bezweet bent bijvoorbeeld. Een Polyester shirt van Jack Wolfskin heeft ook veel stretch. Dit maakt dat er veel bewegingsvrijheid is en dit zorgt er ook weer voor dat het shirt zeer geschikt voor uiteenlopende activiteiten.

Naast de fijne eigenschappen van de Polyester stof, heeft Jack Wolfskin ervoor gekozen om bij bepaalde shirts nog een extra technisch detail mee te geven. Zo zijn er shirts met een weefsel van Tencel, dit maakt dat het shirt licht en zacht aanvoelt en bevordert de afvoer van vocht. Daarnaast zijn er de Hydropore shirts. Deze hebben een ingebouwde UV-bescherming zodat je ook beschermd bent bij je activiteiten in de zon. Ook heeft Jack Wolfkin shirts die voorzien zijn van een antibacteriële behandeling. Hierdoor hoef je het shirt niet zo vaak te wassen, ideaal dus als je lichtgewicht op vakantie gaat!