• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Ga je een dagje de bergen in, wandelen, fietsen of een andere sport- of outdoor activiteit beoefenen? Dan lenen de truien en vesten van Jack Wolfskin zich hier uitstekend voor! Met een groot assortiment aan truien en vesten voor zowel dames als heren zit er altijd iets voor jou tussen. Lees meer

Jack Wolfskin truien & vesten

De truien en vesten van Jack Wolfskin zijn voor elk moment

Ga je een dagje de bergen in, wandelen, fietsen of een andere sport- of outdoor activiteit beoefenen? Dan lenen de truien en vesten van Jack Wolfskin zich hier uitstekend voor! Met een groot assortiment aan truien en vesten voor zowel dames als heren zit er altijd iets voor jou tussen. Verschillende kleuren, maten en designs helpen je daarbij een keuze te maken. Naast sport- en outdoor activiteiten is een trui of vest van Jack Wolfskin natuurlijk ook ideaal voor alledaags gebruik. Door de moderne uitstraling, technische aspecten en duurzame materialen zijn de truien en vesten van Jack Wolfskin er voor elk moment.

Lees meer
Lijst
Foto's

Maar wat maakt nou dat de truien en vesten van Jack Wolfskin zowel voor sport- en outdoor activiteiten als dagelijks gebruik geschikt zijn? Het geheim zit hem in het materiaal dat gebruikt is bij het vervaardigen van de producten. Dit is namelijk Polyester. Polyester bezit als eigenschap dat het makkelijk transpiratievocht afvoert. Dit zorgt ervoor dat de huid niet nat blijft van het zweet, hierdoor kan de lichaamswarmte beter vastgehouden worden. Ook vieze luchtjes tegengaan is een eigenschap bij het gebruik van technisch Polyester. Dit bij elkaar opgeteld maakt dat een trui en vest van Jack Wolfskin ideaal is bij al je activiteiten.

Jack Wolfskin gaat met zijn tijd mee. Zowel in de productielijn als in de producten zijn er een aantal duurzame aspecten verwerkt. Jack Wolfskin is dan ook partner van Bluesign; de veiligheid en gezondheid van werknemers en consumenten wordt gegarandeerd en water- en luchtvervuiling wordt verminderd. Ook maken zij truien en vesten van 100% biologisch katoen en fleece vesten waarbij het hoofdmateriaal uit 100% gerecycled fleece bestaat. Ga je voor een casual trui of vest of voor een model met meer technische aspecten? Wat je ook kiest, de truien en vesten van Jack Wolfskin zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en duurzaam in gebruik.