• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Wanneer je eropuit trekt met een tent naar de camping is er één ding dat je niet moet vergeten: stroom in de tent. Lees meer

Stroom in de tent

Van verlengsnoer tot kabelhaspel, stroom in de tent is onmisbaar!

Wanneer je eropuit trekt met een tent naar de camping is er één ding dat je niet moet vergeten: stroom in de tent. Want eigenlijk is stroom tijdens het kamperen een onmisbaar ding. In ons assortiment stroom voor in de tent vind je verschillende handige tools, bijvoorbeeld stekkerdozen en kabelhaspels. Op die manier kan je makkelijk stroom verdelen in de tent en kan je verschillende stroompunten creëren. Makkelijk je telefoon weer opladen of even water koken in de waterkoker. Want ongemerkt heb je ook op de camping nog best vaak stroom in de tent nodig.

Lees meer
Lijst
Foto's

Niet alleen op de camping komen deze handige stekkerdozen en verlengsnoeren van pas. Ook thuis kan het voorkomen dat je even een kabelhaspel nodig hebt. Bijvoorbeeld als je gaat grasmaaien of aan het klussen bent. Dus niet alleen voor stroom in de tent komen deze dingen goed van pas ook thuis kan je er aardig mee uit de voeten. In ons assortiment voor stroom in de tent vind je merken als Brennenstuhl en Crusader, beide erg betrouwbare merken die artikelen leveren van hele goede kwaliteit. Let er ook even op of de stekkerdoos of kabelhaspel geschikt is voor buitengebruik of gewoon spatwaterdicht is. 

Vandaag de dag zien we steeds meer apparaten die op USB werken of opgeladen moeten worden door middel van een USB aansluiting. Denk bijvoorbeeld eens aan je mobiel, tablet en bluetooth speaker. Maar ook kampeerartikelen zoals bijvoorbeeld een ventilator, luchtpomp of camping lamp werken tegenwoordig met een USB aansluiting. Speciaal hiervoor zijn er ook stekkerdozen met een USB ingang voor in de tent. Zo hoef jij niet een speciale adapter mee te nemen die weer extra in gewicht is en weer ruimte inneemt. En dan nog het voordeel dat je hem niet kunt vergeten! Helaas zijn deze stekkerdozen dan niet geschikt om buiten te gebruiken.