• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Soms hoor je nog wel eens de verhalen dat mensen gaan kramperen. Lees meer

Slaapmat accessoires

Het gemak dient de mens met slaapmat accessoires

Soms hoor je nog wel eens de verhalen dat mensen gaan kramperen. Het is allemaal net niet comfortabel genoeg en ze maken slechte nachten op hun slaapmatten. Tegenwoordig ligt het toch echt niet meer aan de spullen. De slaapmatten worden steeds comfortabeler zonder dat je hiervoor de hoofdprijs hoofd te betalen of een nieuwe auto aan moet schaffen omdat alles niet meer past. Zo zijn er ook allerlei slaapmat accessoires die het gebruik van slaapmatten veel makkelijker maken. Gebruik niet meer je mond om een slaapmat op te blazen maar gebruik een pompzak of handige luchtpomp.

Lees meer
Lijst
Foto's

Overal waar lucht ingaat kan het er ook weer uit. Meestal doe je dit omdat je gaat opruimen maar soms gebeurt het ook onverwacht. Gelukkig zijn er voor dit soort situaties voldoende middelen om de slaapmat weer dicht te krijgen zonder. Het lijkt een beetje op het plakken van een fietsband. Gaatje vinden, schoonmaken, plakkertje knippen en plakken maar. Dit geldt niet alleen voor PVC matten maar ook voor alle andere materialen. Geen reden meer om je vakantie op te zeggen en naar huis te gaan. Zorg dat je deze slaapmat accessoire mee hebt op reis. 

Wellicht heb jij een éénpersoons slaapmat en jouw partner ook. Lekker tegen elkaar aankruipen tijdens een koude nacht is dan niet prettig vanwege de spleet tussen de twee matten in. Speciaal daarvoor hebben zowel Therm-A-Rest als Exped een couple kit slaapmat accessoire ontwikkeld. Hiermee kan je twee slaapmatten met elkaar verbinden. De banden zorgen ervoor dat de slaapmatten netjes tegen elkaar aan blijven liggen. Hierdoor kan jij alsnog samen met je partner slapen zonder last te hebben van die vervelende spleet. Het voordeel van een kit is wanneer je toch niet samen op reis gaat je gewoon een éénpersoons slaapmat hebt.