• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Kinderdragers

Kinderdragers

Hoe gaaf is het wanneer je je zoontje of dochtertje mee kan nemen de natuur in! Helaas moet je vaak een paar jaar wachten voordat ze met je mee kunnen. Lees meer

Met een kinderdrager is het hele gezin aan de wandel

Hoe gaaf is het wanneer je je zoontje of dochtertje mee kan nemen de natuur in! Helaas moet je vaak een paar jaar wachten voordat ze met je mee kunnen. Dankzij kinderdragers kan je de kleine avonturier veel sneller meenemen. Eigenlijk is een kinderdrager niets anders dan een achterpand van een rugzak met in plaats van een grote zak een kinderzitje. Met een 3-punts gordel bind je de jongeman of -dame vast zodat deze ook veilig en comfortabel mee kan. Op deze manier kan je toch met de hele familie genieten van de natuur of makkelijker besluiten om toch maar die ene citytrip te gaan doen.

Lees meer
Lijst
Foto's

Wandelen met kinderen kan soms een hele opgave zijn. Uitkomst: de kinderdrager! Zo zit je kind op de troon als een koning. Kinderdragers worden net als een rugtas gedragen. Ze hebben ook vaak hetzelfde draagcomfort als dat van een rugtas. Op die manier is het niet alleen voor je kind erg comfortabel, maar ook voor jou als drager. Omdat je tijdens een wandeling ook graag wat eten en drinken meeneemt of bijvoorbeeld een regenjas, hebben de kinderdragers ook wat bergruimte voor deze spullen. Op deze manier kan je dankzij de kinderdragers lekker aan de wandel met het hele gezin!

Weer of geen weer, je kan altijd de kinderdragers van Kampeerwereld gebruiken! Natuurlijk ga je alleen met mooi wandelweer wandelen, maar soms word je overvallen. Niet alleen door regen, maar ook door zonneschijn. Gelukkig zijn er opties om je hierop voor te bereiden. Zo heb je een Sun Roof. Dit is een afneembaar dakje dat de kleine man of dame beschermt tegen de zon en UV-straling. Verder is er ook een Raincover. Deze gaat over de hele tas inclusief kleine avonturier om zo de ergste regen buiten te houden. Omdat de kleine niet beweegt koelt deze sneller af, zeker als ze nat worden.

Wat is het maximale gewicht dat je kind mag wegen voor de kinderdrager?

De meeste kinderdragers kunnen een kind dragen met een maximaal gewicht van 22kg. Houd hierbij rekening met het advies om niet meer dan een kwart van je eigen lichaamsgewicht te dragen. Getrainde soldaten dragen tot ongeveer een derde van hun eigen gewicht.

Waar moet ik op letten tijdens een wandeling met een kinderdrager?

Drink voldoende en neem regelmatig pauze tijdens de wandelingen met je kind. Het afstellen van de kinderdrager is enorm belangrijk. Controleer goed en regelmatig dat je kind comfortabel zit en geen tintelingen krijgt in de beentjes. Klik aan de onderkant, voordat je de kinderdrager af zet, altijd eerst de standaard uit. En zorg daarnaast dat je met twee volwassenen de kinderdrager op en af zet.

Is het mogelijk om extra spullen mee te nemen in de kinderdrager?

In de kinderdragers is het mogelijk om extra spullen mee te nemen. Het zijn geen enorme vakken zodat je de tas niet overlaadt waardoor je minder comfortabel loopt.

Kan ik de zitting gemakkelijk uitwassen van een kinderdrager?

De zitting en andere zachte stoffen zijn met de hand te reinigen. Helaas is het niet mogelijk om het zitje in de wasmachine te wassen.

Welke accessoires zijn beschikbaar voor een kinderdrager?

Om je kind zoveel mogelijk uit de zon te houden kun je hiervoor speciale zonneschermen aanschaffen die je makkelijk kunt bevestigen bovenop de kinderdrager. In sommige modellen zit er al een dergelijk product bij de aanschaf. Mocht het kind met de beentjes wat meer ontspannen willen zitten, gebruik dan hiervoor de zogeheten foot loops. Deze voorkomen dat de dijbenen niet bekneld raken en gaan slapen of tintelen.