• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Kinderdragers

Kinderdragers

Hoe gaaf is het wanneer je je zoontje of dochtertje mee kan nemen de natuur in! Helaas moet je vaak een paar jaar wachten voordat ze met je mee kunnen. Lees meer

Met een kinderdrager is het hele gezin aan de wandel

Hoe gaaf is het wanneer je je zoontje of dochtertje mee kan nemen de natuur in! Helaas moet je vaak een paar jaar wachten voordat ze met je mee kunnen. Dankzij kinderdragers kan je de kleine avonturier veel sneller meenemen. Eigenlijk is een kinderdrager niets anders dan een achterpand van een rugzak met in plaats van een grote zak een kinderzitje. Met een 3-punts gordel bind je de jongeman of -dame vast zodat deze ook veilig en comfortabel mee kan. Op deze manier kan je toch met de hele familie genieten van de natuur of makkelijker besluiten om toch maar die ene citytrip te gaan doen.

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
Deuter Kid Comfort Active Kinderdrager
Leverbaar in 8 tot 12 werkdagen
249.95
229.99
Deuter Kid Comfort Kinderdrager
Leverbaar in 8 tot 12 werkdagen
299.95
269.99
Deuter Kid Comfort Pro Kinderdrager
Leverbaar in 8 tot 12 werkdagen
359.95
Deuter Kid Comfort Pro Kinderdrager Blauw
Leverbaar in 2 tot 4 werkdagen
369.95
Deuter Kid Comfort Blauw
Leverbaar in 2 tot 4 werkdagen
299.95
  • 1

Wandelen met kinderen kan soms een hele opgave zijn. Uitkomst: de kinderdrager! Zo zit je kind op de troon als een koning. Kinderdragers worden net als een rugtas gedragen. Ze hebben ook vaak hetzelfde draagcomfort als dat van een rugtas. Op die manier is het niet alleen voor je kind erg comfortabel, maar ook voor jou als drager. Omdat je tijdens een wandeling ook graag wat eten en drinken meeneemt of bijvoorbeeld een regenjas, hebben de kinderdragers ook wat bergruimte voor deze spullen. Op deze manier kan je dankzij de kinderdragers lekker aan de wandel met het hele gezin!

Weer of geen weer, je kan altijd de kinderdragers van Kampeerwereld gebruiken! Natuurlijk ga je alleen met mooi wandelweer wandelen, maar soms word je overvallen. Niet alleen door regen, maar ook door zonneschijn. Gelukkig zijn er opties om je hierop voor te bereiden. Zo heb je een Sun Roof. Dit is een afneembaar dakje dat de kleine man of dame beschermt tegen de zon en UV-straling. Verder is er ook een Raincover. Deze gaat over de hele tas inclusief kleine avonturier om zo de ergste regen buiten te houden. Omdat de kleine niet beweegt koelt deze sneller af, zeker als ze nat worden.