• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

In de kampeerwereld is de Milenco caravanspiegel zeer bekend. Lees meer

Milenco

In de kampeerwereld is de Milenco caravanspiegel zeer bekend. De strategie van dit bedrijf is heel eenvoudig. Zien en horen welke problemen kampeerders ondervinden en vanuit hier een oplossing bedenken en ontwerpen. De filosofie is dan niet voor niets gemak, kwaliteit en veiligheid.

 

Lees meer

Als ervaren kampeerder weet je waarschijnlijk wel hoe belangrijk de spiegels zijn. Voor je eigen veiligheid, maar ook voor die van een ander. De Milenco caravanspiegels zijn zelfs bij hoge snelheden stabiel. De spiegel biedt maximaal zicht en de Grand Aero is de eerste spiegel die aan de veiligheidsnormen voor de voetgangers voldoet. Een bijkomend voordeel is dat de modellen op bijna alle auto’s passen die na 1995 zijn geproduceerd.

Alle types zijn eenvoudig te monteren, zodat je snel en veilig op pad kunt. De spiegel bevat RVS klemschroeven en de spiegel is van verchroomd veiligheidsglas. De Milenco spiegel is voorzien van easy grip vleugelmoeren en is perfect af te stellen. De spiegels zitten in een handige draagtas zodat je de spiegels na afloop gemakkelijk op kan bergen.

Milenco is in 1993 opgericht en had maar één doel: het produceren van de beste wielklemmen ter wereld. Inmiddels heeft het bedrijf dus een veel bredere expertise opgebouwd. Vooral de Milenco universele caravanspiegels heeft de wereld veroverd. Het bedrijf bedenkt, produceert en test alle artikelen die zij ontwikkelen om het de kampeerders net even iets gemakkelijker te maken.