• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Wanneer je met het hele gezin op vakantie gaat komen onze 5 persoons tenten zeker van pas. Lees meer

Lees meer

5 persoons tenten

Een 5-persoons tent is geschikt voor een mooie familievakantie

Wanneer je met het hele gezin op vakantie gaat komen onze 5 persoons tenten zeker van pas. De tenten zijn geschikt voor 5 personen en bieden genoeg ruimte voor bagage en zitplekken. Dus ga je met het gezin lekker naar de camping, dan zijn de 5 persoons tenten van Kampeerwereld.nl echt onmisbaar. In deze tenten is er genoeg ruimte om binnen te zitten bij slecht weer en ook bij mooi weer kan je binnen in de schaduw zitten mocht je dit willen. Ook zijn de meeste tenten goed ventilerend voor extra comfort.

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
  • 1

Veel grote familietenten hebben geen standaard frame van stokken die je in elkaar steekt. Deze tenten zijn voorzien van een opblaassysteem. Er komt geen stok aan te pas bij het opzetten van deze tent en dat maakt het opzetten een heel stuk makkelijker en sneller. En wat te denken van het afbreken van de tent. Je bent nog nooit zo snel van de camping vertrokken. Ondanks dat er lucht in de buizen zit kan je tenten wel strak en goed afspannen. Wel net zo goed wanneer het weer wat minder is met bijvoorbeeld veel wind. Ook zijn deze buizen makkelijk te repareren net als bij een gewone tentstok.

Wanneer je een 5-persoonstent hebt die gemaakt is van katoen of technisch katoen, dan is deze tent extra goed ventilerend. Je bent niet zoals bij polyester tenten afhankelijk van ventilatieroosters want bij katoenen 5-persoonstenten is het hele doek goed ademend. Dit heeft puur te maken met de eigenschappen van het katoen of technisch katoen. Een katoenenvezel gaat uitzetten wanneer het nat wordt en op deze manier wordt de tent waterdicht. Een polyester tent heeft een coating om waterdicht te zijn. Het nadeel van deze coating is dat deze nooit ademend is. Ook worden polyester tenten veel sneller warm dan katoenen varianten.