• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Technisch katoenen tenten zijn vrij makkelijk te herkennen wanneer je in een warm en zonnig land op de camping staat. Lees meer

Technisch katoenen tenten

Gegarandeerd lekker slapen in een technisch katoenen tent

Technisch katoenen tenten zijn vrij makkelijk te herkennen wanneer je in een warm en zonnig land op de camping staat. Alle vakantiegangers die vroeg aan de ontbijttafel zitten hebben een polyester tent. De kampeerders die nog lekker liggen te slapen omdat zij hun tent nog niet zijn uitgebrand, slapen in een technisch katoenen tent. Doordat een tent van technisch katoen voor 35% uit katoen en voor 65% uit polyester bestaat is deze waterdicht, Uv-bestendig, ademend en blijft de tent een stuk koeler. Technisch katoenen tenten zijn daarom een duurzame investering voor de lange termijn.

Lees meer
Lijst
Foto's
Safarica Kenia 190 TC / 3 Persoons Tent Grijs
Tijdelijk niet leverbaar
259.00

Tenten die gemaakt zijn van technisch katoen zijn er in allerlei modellen, soorten en maten. Zo vind je bij ons in het assortiment technisch katoenen tenten van Bardani en Safarica. Deze merken hebben bijzettenten, koepeltenten, tunneltenten, familietenten en opblaasbare tenten die gemaakt zijn van technisch katoen. Daarbinnen vind je modellen voor 2 personen, zoals de Chicco TC en de Airwolf TC en modellen tot wel 4/5 personen, bijvoorbeeld de Airspace TC en de Airwave TC. Achter de namen van de tenten staat TC, dit geeft aan dat het een technisch katoenen tent is. De drie laatstgenoemde tenten zijn opblaasbare tenten. Hierover vertellen we je graag meer.

Het voordeel van een polyester tent is dat deze relatief licht in gewicht en compact is om mee te nemen. Een polyester tent kan echter minder goed tegen Uv-straling en heeft gemiddeld 15-20 staweken. Een technisch katoenen tent heeft daarentegen gemiddeld 30-50 staweken. Dit is het aantal weken dat een tent opstaat op een kampeerplek. Daarbij bieden de tenten van technisch katoen een stukje meer comfort doordat ze ademen en ze de temperatuur beter kunnen reguleren. Ben je op zoek naar een duurzame tent die je lange tijd kunt gebruiken dan zijn de tenten van technisch katoen precies wat je nodig hebt.