• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Osprey

Osprey

Osprey levert al ruim 45 jaar voor elke buitenactiviteit een rugzak. Lees meer

Al ruim 45 jaar een aantoongevend rugzakken merk

Osprey levert al ruim 45 jaar voor elke buitenactiviteit een rugzak. Of het nu om de casual wandelaar of extremere buitensporter gaat, overal is aan gedacht. De rugzakken zijn in verschillende maten verkrijgbaar en zitten daardoor ergonomisch om het lichaam waardoor er zo min mogelijk beperkingen zijn in de bewegingsvrijheid. Ook zit er een verschil in parsvorm tussen dames en heren modellen, waardoor de backpack of rugtas nog beter aansluit. Osprey ontwikkelde 3 verschillende ventilatiesystemen om per activiteit optimaal comfort te bieden. Alle tassen zijn voorzien van stevig ripstop nylon materiaal waardoor de tas goed tegen een stootje kan. 

Lees meer
Lijst
Foto's

Voor langere wandelingen met een backpack is Osprey een ster in het bieden van langdurig comfort door het robuuste frame. Bij een aantal modellen grijpt de heupband stevig om de heupen waardoor de tas als onderdeel van het lichaam aanvoelt. Deze stevigheid is van belang tijdens zwaardere belasting die wordt uitgeoefend op het lichaam. In ons assortiment zijn ook stevige Osprey flightbags verkrijgbaar waarin de backpack kan worden opgeborgen. Hierdoor kan deze veilig getransporteerd worden tijdens de vliegreis naar je vakantiebestemming.

Osprey is een toonaangevend merk dat in 1974 in Santa Cruz, Californië, is ontwikkeld en opgericht door Mike Pfotenhauer. Twee jaar later ontwikkelde het bedrijf in het rugpand een hoog ademende stof dat zorgt voor optimale luchtstroom en vochtafdrijving. De focus van hun innovatieve rugzakken ligt op comfort en hoge kwaliteit met lange levensduur. Er worden waar mogelijk zoveel mogelijk gerecyclede materialen gebruikt voor productie om het milieu zo min mogelijk te belasten. Inmiddels heeft het merk meer dan 21 prijzen in de wacht gesleept. Vanaf begin 2020 realiseert Osprey een nieuwe mijlpaal betreft gerecyclede stoffen en duurzaamheid.