• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Backpacks

Osprey backpacks

Osprey heeft een ruime keuze in duurzame lichtgewicht backpacks. Lees meer

Een ruime keus uit duurzame lichtgewicht Osprey backpacks

Osprey heeft een ruime keuze in duurzame lichtgewicht backpacks. Voor korte reizen van enkele dagen zijn er middelgrote backpacks beschikbaar. Wil je langer wegblijven van huis of een half jaar backpacken? Dan zijn er de grotere backpacks met meer opbergcapaciteit. Elke Osprey backpack bevat de meest essentiële instelmogelijkheden en komen in verschillende rugpandmaten om het optimale comfort te bieden. Een aantal backpacks zijn zelfs voorzien van stuggere banden die in de load lifters schuiven en dit zorgt met name voor nog meer stabiliteit tijdens het wandelen. Ook is het gros van deze backpacks voorzien van een geïntegreerde en uitneembare regenhoes.

Lees meer
Lijst
Foto's
Osprey Renn 50 Rugzak Donkergrijs
Tijdelijk niet leverbaar
170.00
Osprey Rook 65 Rugzak - Zwart
Tijdelijk niet leverbaar
180.00
Osprey Exos 38 L/XL Rugzak Donkergrijs
Tijdelijk niet leverbaar
200.00
Osprey Aether 65 L-XL Rugzak Zwart
Tijdelijk niet leverbaar
250.00
Osprey Aura AG 50 M/L Rugzak Donkergrijs
Tijdelijk niet leverbaar
285.00
Osprey Stratos 34 Rugzak Grijs
Tijdelijk niet leverbaar
180.00
Osprey Farpoint Trek 75 Rugzak Zwart
Tijdelijk niet leverbaar
260.00
Osprey Kestrel 58 M-L Rugzak Donkergroen
Tijdelijk niet leverbaar
190.00
Osprey Kyte 48 XS/S Rugzak Groen
Tijdelijk niet leverbaar
220.00
Osprey Kestrel 48 S/M Rugzak Groen
Tijdelijk niet leverbaar
220.00
Osprey Kyte 38 XS/S Rugzak Paars
Tijdelijk niet leverbaar
200.00
Osprey Kyte 58 XS/S Rugzak Zwart
Tijdelijk niet leverbaar
240.00

Zo heeft de vernieuwde AG serie een vernuftig AntiGravity™ rugsysteem dat voor extra ventilatie zorgt tijdens inspanning. Dit verbeterde concept is redelijk uniek binnen conventionele backpacks waarbij overmatige transpiratie een van de vervelendste bijzaken van backpacken is. Ook maakt Osprey binnen de AG serie ’s gebruik van werelds eerst volledig ademende heupband. Sommige backpacks zijn tevens voorzien van een Fit-on-the-Fly™ uitschuifbaar systeem geïntegreerd in de heupband. Hierdoor wordt het gewicht van de tas beter verdeeld om je gehele middel. Deze robuuste heupband grijpt goed om je lichaam heen waardoor je extra stevigheid ervaart. En uiteraard is er een geïntegreerd, waterdicht vak verwerkt voor een waterdrinkzak.

Osprey richt zich naast dagrugzakken en backpacks ook op de reiziger die veel onderweg is en op zoek is naar een lichtgewicht reisbackpack. Is dit het geval, dan kan men met de Fairview en de Farpoint serie prima uit de voeten. Deze ruime tassen zijn voorzien van een backpack waardig rugpand waarbij de schouder- en heupbanden eenvoudig middels een rits of hoes kunnen worden weggewerkt. Deze tassen worden gedragen als een backpack maar kunnen worden ingepakt als een koffer. Het beste van beide werelden, zeker wanneer koffer wieltjes je niet ver zullen brengen wanneer er asfalt of trottoir niet of nauwelijks aanwezig is.