• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Een caravankoppelingsslot is natuurlijk onmisbaar in je caravan uitrusting. Lees meer

Caravankoppelingen

Voorkom het ongewild aan- of afkoppelen met de juiste caravankoppelingen

Een caravankoppelingsslot is natuurlijk onmisbaar in je caravan uitrusting. Hiermee voorkom je dat de caravan of aanhanger ongewild wordt aan- of afgekoppeld terwijl hij ingepakt en wel voor de deur staat. Caravankoppelingen voor de caravan zijn er in verschillende uitvoeringen, van zeer eenvoudig tot zeer uitgebreid. Houd er bij de aanschaf van een koppelingsslot rekening mee of het slot geschikt is voor jouw caravan. Check ook of het slot eventueel SCM gekeurd is, dit kan namelijk een voorwaarde zijn van je caravanverzekering. Ook tijdens het stallen van je caravan is het van belang een koppelingsslot op je caravankoppeling te gebruiken.

Lees meer
Lijst
Foto's

In ons assortiment vind je diverse caravankoppelingsloten, welke voorkomen dat je caravan ongewild aan- of afgekoppeld wordt. Deze sloten zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar en passen hiermee op een breed spectrum aan caravankoppelingen. Naast volledige sloten vind je bij ons ook losse insteeksloten. Deze kunnen, afhankelijk van het soort koppeling, in de bestaande caravankoppeling geplaatst worden en zorgen ervoor dat deze op slot gezet kan worden. Bij een los insteekslot worden meestal twee sleutels meegeleverd, zodat je direct een reservesleutel hebt. Zo vind je in ons assortiment diverse artikelen die er voor zorgen dat jouw caravan (of aanhangwagen) niet zomaar meegenomen kan worden. 

In ons assortiment caravankoppelingen vind je naast de koppelingssloten ook de Softball van Al-Ko. Deze trekhaakdop biedt bescherming tijdens het achteruit manoeuvreren bij het aankoppelen van de caravan of aanhanger. Zo worden bij kleine botsingen zoveel mogelijk krassen voorkomen. Bijkomend voordeel is dat deze rubberen dop ook de kogel van de trekhaak beschermt als de aanhanger of caravan losgekoppeld staat en biedt hij bescherming voor je scheenbeen. Stoot je toch je scheenbeen tegen de trekhaak, en wie is dat niet overkomen, dan komt het niet zo hard aan. Wil jij ons assortiment graag eens in het echt bekijken? Kom dan langs in onze winkel!