Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*

Kamperen is natuurlijk een feestje! Komt dat even goed uit, want dan zit je met onze solar en party lampen helemaal goed! Want deze verlichting is natuurlijk niet alleen voor thuis erg leuk, ook op de camping heb je soms wat te vieren.

Lees meer

Solar en Party Lampen

Ieder feestje goed verlicht met solar en party lampen

Kamperen is natuurlijk een feestje! Komt dat even goed uit, want dan zit je met onze solar en party lampen helemaal goed! Want deze verlichting is natuurlijk niet alleen voor thuis erg leuk, ook op de camping heb je soms wat te vieren. De solar verlichting werkt op onze zon, heel handig zo hoef je geen batterijen mee te nemen naar de camping, maar heb je wel een gezellig lichtje. De zonnepaneeltjes laden zich op aan de zon en zodra het donker wordt heb je licht. Enkele party verlichting werkt wel op batterijen, maar dit wordt duidelijk aangegeven bij het product.

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
  • 1

Naast een gezellige uitstraling zorgen deze fijne lampjes ook voor een stukje veiligheid op de camping of thuis in de tuin. Een aantal solar lampjes kan je namelijk op elke gewenste plek in de grond prikken en zo een pad met lichtjes creëren. De meeste solar en party lampen die wij in ons assortiment hebben is van het merk Lumineo. Dit merk is ook wel bekend van zijn kerstverlichting, die je tijdens de wintermaanden in onze Kerstwereld kan vinden. Ook erg leuk is de vlaggenlijn met lampjes in de vlaggen, speciaal wanneer je een verjaardag hebt op de camping!