• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Even lekker onderuit zitten en uitrusten van inspannende bezigheden. Lees meer

Tv & Satelliet

Ontspannen op de camping met TV en satelliet

Even lekker onderuit zitten en uitrusten van inspannende bezigheden. Wat is er dan lekkerder om even televisie te kunnen kijken? In ons assortiment voor TV en satelliet hebben wij televisies van verschillende formaten. Deze televisies kunnen aangesloten worden op een schotelantenne, maar hebben ook een USB-mediaspeler functie. Deze functie maakt het mogelijk om films en series op een USB-stick te zetten en deze op te camping terug te kijken. Voor het ontvangen vind je in de categorie TV en satelliet een aantal soorten schotelantennes en ontvangers. Zo kan jij je favoriete programma ook op de camping bekijken en hoef je niets te missen.

Lees meer
Lijst
Foto's

In het assortiment TV & satelliet heeft Kampeerwereld verschillende merken aan televisies voor op de camping zoals Salora of Stanline. Het voordeel van deze televisies is dat ze zowel op 230V als op 12V werken. Hierdoor kun je bijvoorbeeld ook onderweg genieten van de leukste films. Tevens beschikken deze camping televisies vaak over meerdere ontvangers zoals DVB-S, DVB-S2, DVB-C, DVB-T en/of zijn voorzien van een CI+ support. Hierdoor heb je meerdere mogelijkheden om televisie op de camping te kijken. Naast deze handige dingen moet je de televisies ook makkelijk kunnen vervoeren en daarom zijn de televisies kleiner uitgevoerd dan wat de meeste in huis hebben staan/hangen.   

De meeste Salora televisies die te vinden zijn onder TV en satelliet zijn uitgerust met een DVB-S/S-2/T/C tuner. De DVB-T tuner zorgt ervoor dat je regionale zenders gratis kan ontvangen met een compacte antenne. Ook is het mogelijk om via een abonnement dit uit te breiden naar regionale commerciële zenders. De C-tuner zorgt voor ontvangst van digitale televisie via de kabel. Met de S- en verbeterde S-2-tuner is het mogelijk om digitale televisie via de satelliet te ontvangen in combinatie met een schotelantenne en een abonnement. Het voordeel hiervan is dat het mogelijk wordt om in veel landen toch Nederlandse zenders te ontvangen.