• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Crespo stoelen zijn een begrip onder kampeerders. Lees meer

Crespo stoelen

Stoelen van Crespo hebben een hoog zitcomfort

Crespo stoelen zijn een begrip onder kampeerders. Dit is niet voor niets: de stoelen zijn lichtgewicht en hebben toch een zeer hoog zitcomfort. De stoelen van Crespo worden bovendien gemaakt van hoogwaardige materialen. De collectie Crespo stoelen bied je de eenvoudige strandstoel, nog steeds met een hoog zitcomfort, de standenstoel maar ook de relaxstoel en een ligbed passend bij elk type kampeervakantie. Door uitsluitend comfort verhogende en ergonomisch gevormde materialen te gebruiken heeft Crespo voor elke kampeerder de best passende stoel. Op deze manier bieden zij dus iedere kampeerder wat wils. Of je nu van relaxen houdt of een compacter model zoekt, het is er!

Lees meer
Lijst
Foto's
Keuzehulp stoelen V2
Crespo AP-205 Air-Deluxe Strandstoel Zwart
Tijdelijk niet leverbaar
114.95
Crespo AP-737 Tex-Comfort Campingstoel Donkergrijs
Verwachting rond 02-09-2024
149.95
Crespo Al-223 Compact Strandstoel Donkergrijs
Verwachting rond 31-07-2024
124.95
Crespo AP-237 Air-Deluxe Campingstoel Blauw
Tijdelijk niet leverbaar
169.95
149.90

De kampeerstoelen zijn dan ook in verschillende varianten verkrijgbaar: extra compact, extra breed, extra lang of extra sterk. Maar ook het materiaal van de bekleding speelt een rol in de ervaring van het ultieme zitcomfort. Zo is de bekleding van een stoel in de Deluxe serie gepolsterd waardoor hij de kampeerder maximaal zitcomfort biedt. Met een bijpassende voetenbank maak je van je Crespo standenstoel een relaxstoel en geniet en ontspan je optimaal. Een fijn zonnetje op de camping, een lekker glaasje wijn erbij en het is compleet!

Wanneer je kampeerstoelen veel gebruikt slijten er onderdelen. Zo ook de stabilisators. In het gras en zand valt het wel mee maar bijvoorbeeld thuis op het terras slijten campingstoelen een stuk sneller. Omdat je deze wel echt nodig hebt voor het hoge zitcomfort, is het wenselijk dat je deze kan vervangen. Gelukkig dachten ze er bij Crespo net zo over. Voor vrijwel alle modellen stoelen is er een setje stabilisators verkrijgbaar om deze te vervangen. Uiteraard ook in verschillende kleuren zodat ze altijd combineren met de stoel. Het vervangen van de stabilisators is eenvoudig en makkelijk zelf te doen.