• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Ben je de afsluitdop van je Campingaz gasfles kwijt? Of zoek je een steeksleutel om de drukregelaar goed aan te sluiten op je gasfles? Je vind het allemaal in ons assortiment gas accessoires. Lees meer

Gas overige

Onmisbare gas accessoires

Ben je de afsluitdop van je Campingaz gasfles kwijt? Of zoek je een steeksleutel om de drukregelaar goed aan te sluiten op je gasfles? Je vind het allemaal in ons assortiment gas accessoires. Gebruik je onder de luifel of in de voortent een kachel en/of kookapparatuur die op gas werken en worden deze vaak gebruikt? Dan hebben wij een verzorgingskast en een uitvoerdoos voor gas zodat je heel gemakkelijk kunt switchen tussen het gebruik van gas binnen of buiten de camper of caravan. Deze uitvoerdoos of verzorgingskast moet wel gemonteerd worden op of in de wand van de camper of caravan.

Lees meer

Onderweg of op de camping, bij gebruik van gasflessen wil jij je veilig voelen. Koolmonoxidevergiftiging is ook mogelijk in een caravan of camper. Ook hier ontstaat dit als er een slechte verbranding is en is dit gas reukloos. Gelukkig hebben wij bij kampeerwereld.nl in ons assortiment gas accessoires een gasalarm. Deze niet alleen heel eenvoudig te installeren is maar ook nog eens een aantal soorten gas detecteert. Dus niet alleen het koolmonoxidegas maar ook butaan, propaan en de verdovende knock-out gassen. Dit 3gas+ alarm zorgt er voor dat je ook tijdens je vakantie veilig kan slapen!

Soms wil het wel eens gebeuren dat de gasaansluitingen net niet helemaal lekker op elkaar aansluiten en er net wat gas weglekt via deze kleine doorgang. Met een gas accessoires zoals een afdichtingstape en/of een rubberen ring kan je deze koppeling wel weer goed op elkaar laten aansluiten. Een afdichtingstape breng je bijvoorbeeld aan op de gaspijp, een rubberen ring breng je aan bij de gasdrukregelaar of gasreduceerventielen. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat er geen gas verloren gaat en er geen gevaarlijke situaties zullen ontstaan tijdens het barbecueën, koken of tijdens andere bezigheden.

Als je jouw selectie aan gasflessen met bijbehorende gasslang en drukregelaar hebt samengesteld, kan je gaan kijken naar accessoires die erbij horen. Gelukkig hebben wij een breed assortiment aan gas accessoires. Eén van de meest handige hiervan is de ML verloopkraan. Met deze verloopkraan verander je de aansluiting van de Campingaz gasflessen naar een aansluiting die op de grotere gasflessen gebruikt wordt. Ideaal wanneer je verschillende gasflessen mee hebt op vakantie of als je ergens heengaat waar je gebruik maakt van een ter beschikking gestelde gasfles. Deze en nog veel meer handige gas toebehoren vind je op deze pagina.

Veiligheid is natuurlijk het meest belangrijk. Daarom bestaan er meerdere accessoires om jouw gebruik van de gasfles zo veilig mogelijk te maken. Zo is er de gasfleshouder, deze houd je gasfles tijdens het vervoer keurig op zijn plek. Dit is niet alleen heel handig, maar ook nog eens hartstikke veilig. Ook hebben we glasflesbeveiligingen in het gas accessoires assortiment. Dit is de Gimeg Coupe Gaz Gasflesbeveiliging. Deze plaats je tussen de gasfles en de drukregelaar en dan oefent de beveiliger zijn drie veiligheidsfuncties uit. Met deze accessoires ga je een stuk veiliger op reis dan zonder.  

Naast het bovengenoemde assortiment aan gas accessoires hebben we nog een rijk aanbod aan handige accessoires. Ten eerste is er de afsluitdop voor de Campingaz flessen. Zo kan je de Campingaz flessen goed afsluiten en makkelijk vervoeren door het handvat dat eraan zit. Daarnaast is een steeksleutel een belangrijk toebehoren om mee te hebben. Om de drukregelaar goed aan te sluiten op de gasfles is handvast namelijk niet voldoende. De drukregelaar moet met een steeksleutel vast worden gedraaid, pas dan zit het goed. Als laatste is een gaslevel indicator een superhandige accessoire. Hiermee zit je nooit meer met de vraag hoe vol de fles nog is.