• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Ben je de afsluitdop van je Campingaz gasfles kwijt? Of zoek je een steeksleutel om de drukregelaar goed aan te sluiten op je gasfles? Je vind het allemaal in ons assortiment gas accessoires. Lees meer

Gas overige

Onmisbare gas accessoires

Ben je de afsluitdop van je Campingaz gasfles kwijt? Of zoek je een steeksleutel om de drukregelaar goed aan te sluiten op je gasfles? Je vind het allemaal in ons assortiment gas accessoires. Gebruik je onder de luifel of in de voortent een kachel en/of kookapparatuur die op gas werken en worden deze vaak gebruikt? Dan hebben wij een verzorgingskast en een uitvoerdoos voor gas zodat je heel gemakkelijk kunt switchen tussen het gebruik van gas binnen of buiten de camper of caravan. Deze uitvoerdoos of verzorgingskast moet wel gemonteerd worden op of in de wand van de camper of caravan.

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
  • 1

Onderweg of op de camping, bij gebruik van gasflessen wil jij je veilig voelen. Koolmonoxidevergiftiging is ook mogelijk in een caravan of camper. Ook hier ontstaat dit als er een slechte verbranding is en is dit gas reukloos. Gelukkig hebben wij bij kampeerwereld.nl in ons assortiment gas accessoires een gasalarm. Deze niet alleen heel eenvoudig te installeren is maar ook nog eens een aantal soorten gas detecteert. Dus niet alleen het koolmonoxidegas maar ook butaan, propaan en de verdovende knock-out gassen. Dit 3gas+ alarm zorgt er voor dat je ook tijdens je vakantie veilig kan slapen!

Soms wil het wel eens gebeuren dat de gasaansluitingen net niet helemaal lekker op elkaar aansluiten en er net wat gas weglekt via deze kleine doorgang. Met een gas accessoires zoals een afdichtingstape en/of een rubberen ring kan je deze koppeling wel weer goed op elkaar laten aansluiten. Een afdichtingstape breng je bijvoorbeeld aan op de gaspijp, een rubberen ring breng je aan bij de gasdrukregelaar of gasreduceerventielen. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat er geen gas verloren gaat en er geen gevaarlijke situaties zullen ontstaan tijdens het barbecueën, koken of tijdens andere bezigheden.