• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Een ventilator is een onmisbaar apparaat wanneer de temperatuur op begint te lopen. Lees meer

Ventilatoren

De beste ventilator voor jou

Een ventilator is een onmisbaar apparaat wanneer de temperatuur op begint te lopen. De functie van een ventilator is bij ons allemaal bekend, maar hoe werkt deze nu precies? Door middel van ventilatorwerking wordt de lucht van voren naar achter gedrukt en dit leidt tot circulatie van de lucht. Op deze manier wordt de koele lucht op een effectieve wijze door de hele ruimte verdeeld. Tegenwoordig zijn er veel verschillende ventilatoren. Voor elke toepassing of ruimte is er wel een passend model te vinden. Zo komen ze in en met verschillende kleuren, formaten, wattages, vormen en vermogens. Op deze manier ben je altijd verzekerd van de beste ventilator voor jou.

Lees meer
Lijst
Foto's

Er zijn zo veel soorten ventilatoren op de markt. Waar moet je nu precies op letten? Er zijn verschillende aspecten die meespelen bij het maken van een keuze voor de juiste ventilator. Ten eerste is het type ventilator belangrijk. Zo heb je bijvoorbeeld tafelmodellen en torenmodellen. Daarnaast is het goed om de gewenste afmetingen en stabiliteit mee te nemen in je beslissing. Ook het vermogen is belangrijk. Wil je dat de ventilator een grotere ruimte koelt? Dan kun je beter één met een hoog vermogen kiezen. Als laatste speelt de prijs natuurlijk ook een rol in het maken van je keuze rondom een ventilator.

De verschillende typen ventilatoren brengen voor- en nadelen met zich mee. Een vloer, of tafel, ventilator heeft als voordeel dat deze makkelijk te verplaatsen is, een hoog vermogen heeft (hierdoor is deze in te stellen van een licht briesje tot een sterke circulatie), veilig is en de mogelijkheid heeft tot positieverandering. Een staande, of toren, ventilator heeft weer andere voordelen. Een torenmodel heeft een plaats besparend en modern design, effectieve luchtkoeling, is gemakkelijk op te bergen wanneer je deze niet gebruikt en komt met veel verschillende functies en uitvoeringen. Zo hebben beide typen ventilatoren voordelen waarmee je een geschikte keuze kunt maken.