• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Bij de aanschaf van een tent, in welke vorm dan ook, kunnen scheerlijnen eigenlijk niet ontbreken. Lees meer

Scheerlijnen

Scheerlijnen, voor meer stabiliteit aan je tent

Bij de aanschaf van een tent, in welke vorm dan ook, kunnen scheerlijnen eigenlijk niet ontbreken. Zeker wanneer er meer wind staat of wanneer er regen valt is het goed om scheerlijnen te bevestigen aan de tent. Vaak worden scheerlijnen standaard bij een tent geleverd, maar zitten deze er niet bij dan vind je bij ons een heel assortiment met diverse scheerlijnen. Zeker wanneer je een grotere tent hebt is het verstandig om scheerlijnen te gebruiken. Deze vangen meer wind en door het gebruik van scheerlijnen verdeel je de kracht en gaat de tent langer mee.

Lees meer

Je kent het misschien wel, tijdens een nachtelijk bezoekje aan het toilet wordt de scheerlijn over het hoofd gezien. Met een forse duikeling lig je niet op je luchtbedje maar beland je met je snufferd in het gras. Heel onhandig natuurlijk! Gelukkig is hier een goede oplossing voor; reflecterende scheerlijnen. Wanneer je hier met een zaklamp op schijnt lichten ze op, dus ideaal voor je nachtelijke bezoekjes aan de toilet. Deze reflecterende scheerlijnen hebben wij van verschillende merken, waaronder Bo-Camp en MSR. Deze lijnen zijn ook heel erg ideaal als je met kinderen kampeert, ze zijn namelijk fel van kleur en zullen beter opvallen.

Naast de reflecterende scheerlijnen hebben wij ook scheerlijnen van diverse materialen. Zo is er katoen, maar je kan ook kiezen voor nylon scheerlijnen. Naast de scheerlijnen hebben wij ook losse spanners om de scheerlijnen goed strak te kunnen spannen. Deze zijn los verkrijgbaar. Dus ben je nog op zoek om je tent strak neer te zetten met wat goede scheerlijnen, neem dan zeker eens een kijkje in ons assortiment. Zo houd jij je tent absoluut aan het lijntje!