• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Wanneer je op reis gaat naar een tropische bestemming of je weet van tevoren dat er veel insecten zijn daar waar je moet slapen? Dan zijn klamboes een echte uitkomst! Klamboes zorgen er namelijk voor dat insecten niet binnen kunnen komen. Lees meer

Klamboes

Weg met muggen en insecten dankzij klamboes

Wanneer je op reis gaat naar een tropische bestemming of je weet van tevoren dat er veel insecten zijn daar waar je moet slapen? Dan zijn klamboes een echte uitkomst! Klamboes zorgen er namelijk voor dat insecten niet binnen kunnen komen. De gaatjes zijn zo fijn dat deze vervelende beestjes hier niet doorheen kunnen. Ook zijn er klamboes die geïmpregneerd zijn, deze beschermen je nog beter tegen bijvoorbeeld malariamuggen. Binnen onze collectie vind je klamboes van de merken Care Plus, Travelsafe en Cocoon. Stuk voor stuk goede merken die betrouwbare producten maken en dus ook hun klamboes!

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
  • 1

Klamboes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo heb je ze voor 1 persoon of 2 personen, maar ook de vorm kan verschillen. Zo zijn er de belvormige klamboes, deze hebben altijd een ring aan de bovenkant waar vanuit de klamboe naar beneden valt. Je kan hem aan het plafond bevestigen zodat deze over het bed heen valt. Ook is er de box klamboe die aan alle 4 de punten vast wordt gemaakt en zo een box om het bed vormt. Naast klamboes voor je bed hebben wij ook klamboes voor over je hoofd voor als je naar de jungle gaat bijvoorbeeld.

Zeker in tropische landen kan je nogal wat last ondervinden van muggen en andere insecten. Op zich niet erg, maar wanneer ze ziektes over kunnen brengen en je nachtrust verstoren is het klaar. Om toch deze reizen te maken kan je gewoon een klamboe/musquito net meenemen. Deze hang je over je slaapplek en je bed is zo goed als mugvrij. Zo hoef je ook niet te blijven smeren met DEET en kan je gewoon fris je bed in. De meeste klamboes zijn niets anders dan een net waarvan de mazen zo fijn zijn dat muggen hier niet doorheen kunnen.