• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Niet een bank waar je cash uit de muur kan halen, maar een bank waar je stroom kan vinden voor al je apparatuur die dat nodig heeft. Lees meer

Powerbanks

Nooit meer zonder stroom waar dan ook met je powerbank

Niet een bank waar je cash uit de muur kan halen, maar een bank waar je stroom kan vinden voor al je apparatuur die dat nodig heeft. Het bekendste is natuurlijk je telefoon. Niemand kan meer zonder. Ook op de meest afgelegen plekjes op deze aardbol heb je nog een soort van bereik. Als je dan toch ook bereik hebt, neem dan meteen een powerbank mee. Altijd stroom bij de hand en met sommige kan je zelfs je medereizigers dan van een extra accuvoeding voorzien. Naast een verfrissend drankje een top manier om vrienden te maken op reis.

Lees meer
Lijst
Foto's

De meeste powerbanks laad je op via het stroomnetwerk. Thuis of op reis met je wereldstekker. Dit gaat lekker snel en wanneer je dit ’s nachts doet kan je de volgende dag weer met een volle powerbank op pad om deze vervolgens weer helemaal leeg aan de lader te gooien in de avond. Er zijn ook powerbanks die een zonnepaneel in zich hebben. Zet deze met de rug in de zon en ze laden zichzelf op zonder tussenkomst van een stroomnetwerk. Via de zon opladen duurt wel wat langer, maar wanneer er niets anders is, dan is het de beste oplossing.

Via de meeste powerbanks kan je je telefoon 1 á 2 keer opladen voor deze zelf weer opgeladen moet worden. Sommige powerbanks hebben een zwaardere accu. Met een accu van bijvoorbeeld 20.000 mAh kan je zonder problemen je telefoon acht keer opladen. Wanneer je met zijn tweeën bent kan je hiermee toch een paar dagen voorruit zonder ergens stroom vandaan te moeten halen. Tegenwoordig is er ook een merk dat werkt met een houtbrandertje waar je vuur in stookt om op te koken en die tegelijkertijd een dynamo aandrijft met de warme lucht die een powerbank vult met stroom.