• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

ON is begonnen in 2010 en vindt zijn oorsprong in de Zwitserse Alpen. Lees meer

ON

Groentjes in de schoenenwereld maar nu al niet meer weg te denken

ON is begonnen in 2010 en vindt zijn oorsprong in de Zwitserse Alpen. Zoals bij zoveel nieuwe merken is het denken in oplossingen het begin van een revolutie. In dit geval zetten ze flink de hardloop – en wandelschoen wereld op zijn kop. Bij ON zeggen ze niet voor niets; “Running is ON”. Natuurlijk kan je met iedere schoen gaan rennen en AAN zijn, maar de wandelschoenen van ON brengen juist je lichaam in een positie dat deze zelf moet gaan werken. De ondersteuning in de schoenen helpt mee om de pronatie van de voeten mee te helpen in de juiste richting. Zo blijf je op een natuurlijke manier lopen en rennen zonder je lichaam extra te overlasten.

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
ON Cloud Waterproof Wandelschoen Dames Zwart
Tijdelijk niet leverbaar
159.95
  • 1

Met verschillende materialen en technieken maken ze bij ON een totaal andere wandelschoen dan die we gewend zijn bij de traditionele merken. De zool is gemaakt van CloudTec. Dit is een schuim wat als holle blokjes onder de schoenen zit. Hierdoor wordt er een rollende werking gemaakt en die zorgt op zijn beurt voor een natuurlijke afwikkeling van de voet, een zachtere vering en een elastischere afzet. Zo blijf je langer een betere stap maken en dat maakt je lichaam sterker en minder snel moe. Een andere techniek is het Speedboard. Deze hardplastic tussenzool zorgt voor de hardheid van de schoen. De eenvoudige schoen voor alledaags gebruik heeft een soepelere Speedboard dan een hoge wandelschoen van ON.

Bij ON hebben ze ook de Missiongrip ontwikkeld. Dit is een extra laag onder de zool die ervoor zorgt dat je net wat meer grip hebt op de afwijkende ondergronden. Denk bijvoorbeeld aan zand op een stoep of mos op een steen. Het houdt niet op met de technieken horen we je denken, maar ON tovert er nog een uit de schoen en dat is Helion. Dit is een schuim dat geen temperatuur overneemt. Klinkt leuk maar wat is het. Andere merken schoenen kunnen stugger aanvoelen in koude temperaturen. Wanneer je de schoen al even aantrekt merk je dat het minder wordt, maar de eerste kilometers ervaar je als minder prettig. De schoenen van ON hebben hier geen last van. Of je nu de schoen hoog in de Alpen aantrekt of in de omgeving van Sydney, het gevoel in de wandelschoenen van ON is altijd even soepel en prettig.

H – Heroes don’t wear capes anymore

E – Energy return

L – Lightweight

I – Impact cushioning

O – On the road protection

N – Non stop perfromance in the heat or cold