• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
ON

ON

ON is begonnen in 2010 en vindt zijn oorsprong in de Zwitserse Alpen. Lees meer

ON

Groentjes in de schoenenwereld, maar nu al niet meer weg te denken

ON is begonnen in 2010 en vindt zijn oorsprong in de Zwitserse Alpen. Zoals bij zoveel nieuwe merken is het denken in oplossingen het begin van een revolutie. In dit geval zetten ze de hardloop- en wandelschoenwereld flink op zijn kop. Bij ON zeggen ze niet voor niets: “Running is ON”. Natuurlijk kan je met iedere schoen gaan rennen en AAN zijn, maar de wandelschoenen van ON brengen je lichaam in een positie waarmee je vanzelf wil gaan rennen. De ondersteuning in de schoenen helpt mee om de afwikkeling van de voeten in juiste banen te leiden. Zo blijf je op een natuurlijke manier lopen en rennen zonder je lichaam extra te belasten.

Lees meer
Lijst
Foto's

Met verschillende materialen en technieken maken ze bij ON een totaal andere wandelschoen dan dat we gewend zijn bij de traditionele merken. De zool is gemaakt van CloudTec. Dit is een schuim dat als holle blokjes onder de schoenen zit. Hierdoor wordt er een rollende werking gemaakt en die zorgt op zijn beurt voor een natuurlijke afwikkeling van de voet, een zachtere vering en een elastischere afzet. Met ON-wandelschoenen blijf je langer een goede stap zetten en dat maakt je lichaam sterker en minder snel moe. Een andere techniek is het Speedboard. Deze hardplastic tussenzool zorgt voor de hardheid en stevigheid van de schoen. De eenvoudige modellen voor alledaags gebruik hebben een soepeler Speedboard dan de hoge wandelschoenen van ON.

Bij ON hebben ze de Missiongrip ontwikkeld. Dit is een extra laag onder de zool die ervoor zorgt dat je net wat meer grip hebt op de gladde ondergronden. Denk bijvoorbeeld aan zand op een stoep of mos op een steen. Het houdt niet op, want ON tovert er nog één uit de schoen en dat is Helion. Dit is een schuim dat geen temperatuur overneemt. Klinkt leuk, maar wat is het? Veel andere merken hebben schoenen die stugger aan kunnen voelen in koude temperaturen. Wanneer je de schoen even aantrekt, merk je dat het al gauw minder wordt. Toch zijn de eerste kilometers iets minder prettig. De schoenen van ON hebben hier geen last van. Of je de schoen hoog in de Alpen aantrekt of in de omgeving van Sydney, het gevoel in de wandelschoenen van ON is altijd even soepel en prettig.

H – Heroes don’t wear capes anymore

E – Energy return

L – Lightweight

I – Impact cushioning

O – On the road protection

N – Non stop perfromance in the heat or cold