• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Ipanema

Zo’n 15 jaar geleden werd het merk Ipanema opgezet in Brazilië. Lees meer

Ipanema

Over Ipanema

Zo’n 15 jaar geleden werd het merk Ipanema opgezet in Brazilië. Kwaliteit en duurzaamheid werden de belangrijkste pijlers. Kwaliteit houdt in dat Ipanema een anatomische zool voor een prettig loopcomfort in de sandalen en slippers verwerkt. De tweede pijler is duurzaamheid. Ipanema heeft deze hoog in het vaandel staan en gebruikt dan ook gerecycled materiaal voor de producten. Fabrieksafval wordt gerecycled of hergebruikt om andere producten van te maken. Fun fact: Ipanema heeft het patroon van de betegelde boulevard 'Calçadao' (Rio) gebruikt voor de zolen. Met een productie van zo’n 200 miljoen paar per dag zit er voor iedereen wel iets bij!    

Lees meer
Lijst
Foto's

Ipanema slippers en sandalen kunnen niet ontbreken op zomerse dagen. Door de anatomische pasvorm zitten Ipanema's heel comfortabel, stabiel en zijn ze toch elegant en flatteus. Dit maakt dat je er dagenlang op kan lopen. Een dagje strand of een stedentrip, het kan allemaal. Er zijn veel kleurencombinaties en modellen. Ideaal te matchen dus bij iedere outfit of activiteit. Ook als je een heerlijke dag in de sauna doorbrengt heb je natuurlijk je Ipanema’s bij je. Het gaat van slippers tot sandalen en alles wat daartussenin zit, van de traditionele teenslipper tot een modieuze sandaal met hak.  

De slippers van Ipanema zijn geschikt voor elke gelegenheid. De slippers worden gemaakt van 30% gerecycled materiaal, en daarbij wordft 99% van het fabrieksafval gerecycled of hergebruikt om andere producten te vervaardigen. Zo draagt Ipanema bij aan het behoud van de natuur. Maatschappelijk en verantwoordelijk zijn twee kernwoorden waar Ipanema voor staat en ook naar handelt. Daarom proberen ze zo veel mogelijk te besparen op water, energie en afvalresten. Daar waar  Ipanema  zorg draagt voor het milieu, wordt er ook aandacht besteed aan het personeel en de werkomgeving. Zo zijn de lonen en de werkomstandigheden van deze tijd en wordt er geïnvesteerd in de werkplaats.