• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

De collectie Ipanema slippers en sandalen is gebaseerd op de prachtige stranden van Rio de Janeiro, Brazilië, genaamd Ipanema Beach. Lees meer

Ipanema slippers

Een must-have voor de zomer: slippers van Ipanema

De collectie Ipanema slippers en sandalen is gebaseerd op de prachtige stranden van Rio de Janeiro, Brazilië, genaamd Ipanema Beach. Dit is een bruisende vakantieplek en vormt het centrum van gezelligheid. Ipanema is te koop in meer dan 50 landen en er worden meer dan 200 miljoen paar per jaar verkocht. Ze zijn gemaakt van een soepel, 100% recyclebaar kunststof en dragen dus bij aan het behoud van de natuur. Dit kunststof is soepel maar wel heel duurzaam, je kan dus jaren genieten van je slippers. Een paar van deze vrolijke, Braziliaanse Ipanema slippers morgen eigenlijk niet in je kast ontbreken. 

Lees meer
Lijst
Foto's

De designs van de slippers zijn geïnspireerd door de bruisende kleuren en patronen die terug te vinden zijn in Rio de Janeiro. Langs Ipanema Beach loopt een boulevard, de Ipanema Calçadao, waarvan het patroon van de tegels in veel slippers is verwerkt. Juist dit patroon en de meest uiteenlopende kleuren geven Ipanema de unieke uitstraling die je als drager ook wilt hebben. De Ipanema slippers vallen meestal iets aan de kleine kant doordat het Braziliaanse slippers zijn, dus soms is het aan te raden een iets grotere maat te nemen dan je gewend bent. In onze winkel kan je de slippers rustig passen.

Hoewel de Ipanema slippers voorzien zijn van een anatomische zool voor prettig loopcomfort, is er geen precies hetzelfde. Van simpel zwart tot felroze en alles daartussenin, Ipanema deinst nergens voor terug. Ook de bandjes zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo heb je de klassieke sluiting, maar ook meer geavanceerde sluitingen worden aangeboden. Daarnaast bestaan de bandjes uit allerlei verschillende soorten materialen. Van simpel Melflex plastic tot een gevlochten style. En deze verschillende uitvoeringen komen uiteraard in dames-, heren- en kindermaten. Voor het hele gezin een ruime keus dus. Zo is er altijd wel een Ipanema die bij jouw outfit of activiteit past.