• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Niets is vervelender dan dat je steeds een grote stap moet maken om de caravan in en uit te komen. Lees meer

Opstapjes

Stap makkelijk naar binnen met opstapjes voor de caravan en camper

Niets is vervelender dan dat je steeds een grote stap moet maken om de caravan in en uit te komen. Een stevig opstapje voor de caravan of camper is daardoor ook onmisbaar. Gelukkig bestaan er daarom opstapjes, speciaal voor de caravan en camper. In ons assortiment hebben wij voor ieder wat wils, je moet dan denken aan een kunststof of aluminium opstap of juist ééntje die je in kan klappen en mooi compact opbergt. Daarnaast kan je kiezen voor opstapjes met één trede of met twee treden. Voor opstapjes ben je bij kampeerwereld.nl dus aan het juiste adres!

Lees meer

In ons assortiment opstapjes hebben wij ook de nodige accessoires. Denk bijvoorbeeld eens aan leuningen voor opstapjes. Ook die hebben wij in ons assortiment opgenomen. Deze leuningen bevestig je aan het opstapje waardoor je nog meer stevigheid en stabiliteit hebt bij het instappen van de caravan of camper. Ideaal voor wanneer je wat ouder wordt of niet zo stevig op de voeten staat maar toch wilt kamperen. Naast leuningen hebben wij ook andere accessoires. Wat dacht je bijvoorbeeld van een handige schoonloopmat die je om de trede van je caravanopstap kan haken. Dat scheelt een hoop vieze voetafdrukken in de caravan!

Vind jij het ook zo vervelend dat de poten van de opstap wegzakken in de grond? Dat is simpel op te lossen door een voetje onder de poten te plaatsen. Dankzij deze voetjes staat je opstap gelijk een stuk steviger. Dat is wel zo prettig! De voetjes worden verkocht per 4, zo heb je ze gelijk voor je hele opstapje. Daarnaast is er voor extra veiligheid nu ook de steplight. Steplight is een lamp die je onder de bovenste trede van het opstapje monteert. Hierdoor worden de onderste trede van je opstap ook in het donker zichtbaar. Hierdoor kan je ongelukken voorkomen. Wel zo veilig!