• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Campart-travel

Stijlvol, betaalbaar, comfortabel, praktisch en onmisbaar zijn de kernwoorden die het merk Campart Travel het beste omschrijven. Lees meer

Campart Travel

Praktische en comfortabele campingmeubelen van Campart Travel

Stijlvol, betaalbaar, comfortabel, praktisch en onmisbaar zijn de kernwoorden die het merk Campart Travel het beste omschrijven. Dit merk biedt dan ook een breed assortiment aan campingmeubelen die aan al deze kwaliteiten voldoen. Kamperen en buiten leven moet tenslotte praktisch en comfortabel zijn. Hierbij wordt er door Campart Travel ook veel zorg aan het design besteedt, tenslotte wil het oog ook wat. De campingstoelen en campingkasten zijn naast dat zij praktisch en comfortabel zijn ook van uitstekende kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Met de kampeermeubelen van Campart Travel wordt kamperen net zo comfortabel als thuis.

Lees meer
Lijst
Foto's

De kampeermeubelen van Campart Travel zijn eigenlijk onmisbaar tijdens een kampeervakantie. Tenslotte heb je ook op vakantie opbergruimte en een zitplek nodig. De meubelen van Campart Travel zijn functioneel, hebben een praktisch en stevig design en passen dankzij de neutrale kleur in iedere (voor)tent. De campingkasten zijn makkelijk in elkaar te zetten en met de bijgeleverde opberghoes zijn ze ook nog eens makkelijk mee te nemen. Ook de campingstoelen van Campart Travel voldoen aan alle eisen van de kampeerder die een comfortabele vakantie door wilt brengen. Geniet van het kamperen met Campart Travel!

Wanneer je de campingmeubelen van Campart Travel bekijkt zie je veel goed doordachte details. Zo hebben de campingkasten allemaal verstelbare pootjes zodat de kast ook op een ongelijke ondergrond stabiel staat.  Daarnaast zorgt het slimme ontwerp van de kasten ervoor dat zij zeer praktisch in gebruik zijn. Ook bij de campingstoelen van Campart Travel zie je deze doordachte details terug komen. Zo hebben de stoelen allemaal een extra brede zitting voor nog meer zitcomfort. Ook het compact op te vouwen frame en het lichte gewicht van de stoelen is een groot pluspunt voor de kampeerder.