• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Therm-a-Rest

De Therm-a-Rest slaapmat is voor zowel professionals als amateur buitengenieters niet meer weg te denken uit hun uitrusting. Lees meer

Therm-a-Rest

Een leuk avontuur begint bij een goede nachtrust op een Therm-a-Rest

De Therm-a-Rest slaapmat is voor zowel professionals als amateur buitengenieters niet meer weg te denken uit hun uitrusting. Voor een betaalbare prijs heb je een slaapmat van de beste kwaliteit. Of het nu gaat om de lichtgewicht Therm-a-rest NeoAir serie of de superzachte Comfort matten, Therm-a-Rest slaapmatten geven jou gegarandeerd een goede nachtrust. Zo houd je energie over om optimaal van je buitenavontuur te genieten! Daarnaast zijn de slaapmatten van Therm-a-Rest compact en makkelijk mee te nemen. Samen met een laag gewicht maakt dat de matten van Therm-a-Rest heel geschikt voor trektochten en ieder outdoor avontuur.

Lees meer
Lijst
Foto's
Therm-A-Rest MondoKing 3D L Slaapmat
Op voorraad
285.00
256.50

Therm-a-Rest werd opgericht in 1971 in Seattle. Hier werd gewerkt aan de ideale slaapmat die het mogelijk zou maken om comfortabel buiten te kunnen slapen. Het resultaat was ’s werelds eerste zelf opblazende luchtmatras. Inmiddels is Therm-a-Rest flink gegroeid en is er ook een vestiging in Ierland geopend. Zo kunnen zij ook in Europa de beste kwaliteit en service bieden. In 2009 werd de eerste NeoAir matras gelanceerd. Met een combinatie van twee gepatenteerde technologieën is deze innovatieve slaapmat erkend met meerdere prijzen en is onverslagen als het op de combinatie van warmte en gewicht aankomt.

Naast een focus op isolerende slaapmatten zet Therm-a-Rest zich ook in op superlichte slaapmatten. Door het gebruik van nieuwe lichtgewicht materialen en een slim ontwerp zijn er slaapmatten die wat gewicht en pakvolume betreft amper te merken zijn in je rugzak. Zo is er bijvoorbeeld de nieuwe NeoAir UberLight serie, waar een comfortabele lichtgewicht mat van 6,4 cm dik slechts 250 gram weegt! Ingepakt neemt deze mat nauwelijks meer ruimte in dan een blikje cola en dankzij het nieuwe WingLock opblaassysteem is de mat ook zeer snel op te blazen. Door slim nadenken en innovatie behoort Therm-a-Rest dus tot de top wat lichtgewicht slaapmatten betreft.