• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Naast de compacte NeoAir serie, heeft Therm-a-Rest ook andere slaapmatten. Lees meer

Therm-a-Rest slaapmatten

Isolerende Therm-a-Rest slaapmatten voor ieder type kampeerder

Naast de compacte NeoAir serie, heeft Therm-a-Rest ook andere slaapmatten. Deze slaapmatten zijn iets minder compact, maar dat maken zij zeker goed op het gebied van comfort. Deze Therm-a-Rest matten bieden een goede ondersteuning, liggen comfortabel en zijn voorzien van een lekker zacht oppervlak. Daarnaast bieden ook deze slaapmatten de isolatie en kwaliteit van Therm-a-Rest. Zo lig je warm en comfortabel, ook al lig je niet in je eigen bed. Deze slaapmatten zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten, maten en diktes zodat er voor ieder type kampeerder een passende slaapmat gevonden kan worden.

Lees meer
Lijst
Foto's
Therm-A-Rest MondoKing 3D L Slaapmat
Op voorraad
285.00
256.50
Keuzehulp slaapmatten V2
Keuzehulp slaapzak V2
Therm-A-Rest BaseCamp XL Slaapmat Blauw
Tijdelijk niet leverbaar
165.00
148.50
Therm-A-Rest NeoAir Venture Large Slaapmat Groen
Tijdelijk niet leverbaar
155.00
139.50
Therm-A-Rest Z Lite SOL Regular Isolatiemat Blauw
Tijdelijk niet leverbaar
60.00
54.00
Therm-A-Rest NeoAir Xlite NXT MAX Large Slaapmat Geel
Tijdelijk niet leverbaar
280.00
252.00

Therm-a-Rest ontwerpt al sinds 1971 slaapmatten met een focus op warmtebehoud. Comfortabel slapen betekent niet alleen lekker liggen, maar ook warm liggen. Op normale slaapmatten verlies je ’s nachts een hoop warmte door de koude ondergrond en het slapen kan hierdoor in koude nachten erg onaangenaam worden. De Therm-a-Rest slaapmatten hebben een flink aantal technieken om zo isolerend en comfortabel mogelijk te kunnen slapen. Dit alles zonder deze onnodig dik en/of zwaar te maken. Slaapmatten van Therm-a-Rest hebben speciale warmte reflecterende coatings, isolerende 3D structuren en isolerende vullingen ontwikkeld om jou warm te houden. Dat is pas comfortabel slapen.

De meeste slaapmatten in ons Therm-a-Rest slaapmatten assortiment vallen in de lichtgewicht klasse. Deze slaapmatten wegen zeer weinig en zijn compact op te bergen. Ideaal wanneer de slaapmat in je rugzak of fietstas moet. Ondanks het lage gewicht liggen deze slaapmatten toch nog comfortabel. Een (bijna extreem) voorbeeld van een lichtgewicht Therm-a-Rest slaapmat is de nieuwe NeoAir UberLight. Deze volwaardige slaapmat weegt slechts 250 gram en heeft een pakmaat die nauwelijks groter is dan een blikje frisdrank! Zo heeft Therm-a-Rest dus voor vrijwel iedere kampeerder een passende slaapmat, van lichtgewicht tot luxe en van zomerslaapmat tot een slaapmat voor ijzige temperaturen.