• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Zware dingen vervoeren op de camping gaat makkelijker met een Bolderkar. Lees meer

Bolderkarren & trolleys

Bolderkar of een trolley, handige hulp voor op de camping

Zware dingen vervoeren op de camping gaat makkelijker met een Bolderkar. Bijvoorbeeld als je de jerrycan net hebt gevuld met water en hij aardig zwaar is om te tillen naar je campingplek, zet hem dan gewoon op een bagagetrolley en je rijdt ‘m zo naar je campingplek. Maar dit geldt natuurlijk ook voor je gasfles en een zware krat vol met boodschappen. Eigenlijk is een bagagetrolley super handig en is het een hulpmiddel die voor veel kampeerders van pas komt. Deze trolleys zijn vaak inklapbaar en daarom staan ze je ook niet in de weg.

Lees meer
Lijst
Foto's

Naast de verschillende bagagetrolleys voor op de camping of thuis hebben wij ook bolderkaren. Deze bolderkarren zijn handig om je kinderen in te vervoeren wanneer zij nog niet lang zelfstandig kunnen lopen. Bijvoorbeeld voor op de camping, het strand of gewoon thuis. Naast dat je kinderen kunt vervoeren in deze bolderkarren zijn ze ook handig spullen in te vervoeren. In een bolderkar kan je veel spullen vervoeren, bijvoorbeeld naar het strand of naar je favoriete festival. Het voordeel van de bolderkarren die wij in ons assortiment hebben is dat je ze allemaal compact kan opvouwen en opbergen. Hierdoor staan ze vrijwel nooit in de weg.

De bagagetrolleys zijn erg handig, echter kan je alleen te voet meenemen. Daar heeft OSC iets op bedacht met de fietskar bike & shop. Deze bagagetrolley is eenvoudig aan je fiets vast te maken doormiddel van een quick connector. Op deze manier kan je met de fietskar eenvoudig boodschappen doen of naar een verder gelegen strandje fietsen. Bij aankomst maakt je de bagagetrolley eenvoudig los en kan je er te voet mee op stap. Hierdoor ben je niet meer gebonden aan de afstanden die je te voet kan afleggen. Wel is het zo dat je deze bagagetrolley niet heel compact kan inklappen en opbergen.

Wie kent het niet, je staat helemaal achteraan op de camping en deze is ook nog eens autovrij. Wanneer je dan de boodschappen hebt gedaan of de gasfles hebt omgewisseld is het een heel gesjouw om alles bij de tent of caravan te krijgen. De bolderkar biedt dan uitkomst! Alle modellen bolderkarren in ons assortiment zijn makkelijk opvouwbaar of inklapbaar. Het is maar net hoe je het noemen wilt. Groot voordeel van de opvouwbare bolderkar is dat deze na gebruik weinig ruimte in beslag. De opvouwbare of inklapbare bolderkar heeft een maximaal draagvermogen waardoor deze niet geschikt zijn om grotere kinderen in te vervoeren.

Wil je wat meer comfort met het rijden met een bolderkar dan is er de bolderkar met luchtbanden. Hiermee is hij makkelijker vooruit te trekken en voel je minder de trillingen van een ongelijke ondergrond. Een ander voordeel van een opvouwbare bolderkar met luchtbanden is dat de banden vrijwel geluidloos zijn op een verharde ondergrond. Dit in tegenstelling met een bolderkar met massieve wielen. Het enige nadeel wat wij kunnen ontdekken bij een bolderkar met luchtbanden is dat deze lek kunnen raken. Vervoer je naast de boodschappen ook vaak de kids in de bolderkar dan zit de bolderkar met luchtbanden het meest comfortabel.