• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Backpacken is met name de laatste jaren erg populair geworden. Lees meer

Lowe Alpine backpacks

Lowe Alpine heeft jarenlange ervaring met backpacks

Backpacken is met name de laatste jaren erg populair geworden. Je stopt een backpack vol met kleding, boekt een ticket en je gaat. Om toch al je spullen goed te kunnen vervoeren heb je hier de juiste backpack voor nodig. Lowe Alpine is hier het merk bij uitstek voor. Door de jarenlange ervaring hebben zij backpacks ontwikkeld die je nodig hebt en waar je op kan vertrouwen. Moderne designs en mooie kleuren zorgen ervoor dat iedereen met een rugzak van Lowe Alpine op vakantie wilt gaan. Wil je zeker weten of je de juiste hebt geselecteerd? Kom dan in onze winkel passen!

Lees meer

Een goede basis voor je reis is een must. Het complete assortiment backpacks van Lowe Alpine is een voorbeeld van zo'n goede basis. Door een slim design kan je iedere backpack gebruiken voor een lange trekking of een backpack vakantie. Ook heeft vrijwel elke backpack een frontloader. Dit houdt in dat je de voorkant open kan ritsen en op deze manier spullen in en uit je rugzak kan halen. Lowe Alpine heeft ook met veel aandacht de draagsystemen ontwikkeld. Een wandelvakantie van weken kunnen deze backpacks dan ook prima aan. Voor iedere avonturier is er een backpack van Lowe Alpine!

Lowe Alpine blijft innoveren, dit is goed te merken aan het aantal systemen en de technische details die ze hebben uitgebracht.  Deze backpacks van Lowe Alpine zijn ontworpen door en voor outdoor liefhebbers. Zij weten tenslotte als geen ander hoe belangrijk het is dat je, ondanks de last die je op je rug draagt, je voldoende bewegingsvrijheid hebt. Zo dragen de rugzakken van Lowe Alpine stabiel, hebben zij bijvoorbeeld voldoende compressiebanden, diverse compartimenten en opbergvakken, een goede ventilatie en een verstelbaar frame. Ook voor de dames heeft dit merk een serie rugzakken. Welke backpack van Lowe Alpine neem jij mee?