• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Deuter

In 1898 is het van oorsprong Duitse bedrijf Deuter opgericht en produceerde zij enkel postzakken. Lees meer

Deuter

Deuter; van postzakken tot een Aircontact Pro

In 1898 is het van oorsprong Duitse bedrijf Deuter opgericht en produceerde zij enkel postzakken. Nu meer dan een eeuw later produceren zij veel meer dan alleen postzakken en is Deuter uitgegroeid tot een vooraanstaand merk als het gaat om kampeeravonturen. Of je nu gaat backpacken door Azië, een handige rugzak nodig hebt voor een citytrip naar Berlijn of een trekking onderneemt door de Alpen. Bij Deuter vind je zeker weten de juiste rugzak! Kom de collectie Deuter bekijken in onze showroom of bestel gemakkelijk en snel jouw favoriete model in onze webshop!

Lees meer
Lijst
Foto's

Al sinds 2008 is Deuter een bluesign systeem partner. Dit is niet zomaar een “goed” label, maar een die zich specifiek richt op producenten van textiel. Alle stappen uit het productieproces worden onder de loep genomen om ervoor te zorgen dat de milieu impact zo klein mogelijk is en milieuschade wordt gecompenseerd. Bluesign is een onafhankelijke partij die ook in staat is producenten te helpen om de productie nog duurzamer te maken. Niet alleen het milieu wordt in de gaten gehouden, ook de veiligheid en werkomstandigheden van het personeel. Van kantoor tot in de fabrieken. Zo weet je zeker dat je een 100% verantwoord product hebt aangeschaft.

Om het milieu nog meer te ontlasten worden er bij Deuter ook steeds meer producten PVC vrij gemaakt. Zo wordt er bijvoorbeeld een DWR coating gemaakt die niet op basis is van PVC. Om deze manier van produceren kracht bij te zetten hebben ze bij Deuter de doelstelling om in de zomer van 2020 alleen nog maar PVC vrije producten te vervaardigen. Iets wat wij bij Kampeerwereld alleen maar toejuichen. Helaas zijn nog niet alle merken zo ver, maar zo lang merken als Deuter hier leidend in zijn zullen er steeds meer volgen en daar kunnen we alleen maar blij mee zijn.