Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*

Wanneer je op vakantie gaat in een gebied waar veel muggen en andere insecten voorkomen is het zeker aan te raden om DEET mee te nemen.

Lees meer

Deet

Bescherm jezelf tegen muggen en insecten met deet

Wanneer je op vakantie gaat in een gebied waar veel muggen en andere insecten voorkomen is het zeker aan te raden om DEET mee te nemen. DEET is een middel dat ervoor zorgt dat deze vervelende beestje op afstand blijven en je dus niet de halve vakantie druk bent met het krabben aan je muggenbulten of het meppen met de vliegenmepper. Care Plus heeft een heel assortiment DEET en de verpakkingen zijn verkrijgbaar in verschillende groottes. Ook zit er een verschil in het percentage DEET en kan je kiezen voor een spray flacon of de lotion, welke gebruik je zelf het fijnste vindt.

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
Progarden Reisklamboe Wit In Draagtas
Tijdelijk niet leverbaar
12.50
7.99
ByeBites jeuk-weg junior 25 ml
Leverbaar in 8 tot 12 werkdagen
5.95
ByeBites gif-weg set
Leverbaar in 8 tot 12 werkdagen
9.95
ByeBites tekenpincet
Leverbaar in 8 tot 12 werkdagen
4.99
  • 1

Speciaal voor mensen met een gevoelige huid of kinderen is er de Care Plus DEET Natural Spray bedacht. Dit type DEET heeft natuurlijke ingrediënten en irriteert daarom minder snel de huid en is dus ook geschikt voor kinderen om te gebruiken. Naast het beschermen tegen muggen is DEET ook goed om jezelf te beschermen tegen teken. Wat ons betreft mag DEET absoluut niet ontbreken in je reisuitrusting, geen vervelende muggenbulten en ook een hele goede bescherming in gebieden waar bijvoorbeeld malaria muggen actief zijn. 

DEET heb je in verschillende uitvoeringen. Een spray zodat je deze niet meer hoeft uit te wrijven met je handen, maar ook nog gewoon de lotion. Het voordeel van de lotion is dat je deze effectiever opbrengt. Met een spray komt er ook veel DEET naast je huid terecht en dat is zonde. Ook zijn er verschillende verhoudingen DEET verwerkt. In Nederland mag tot 50% verkocht worden. Dit heeft ermee te maken dat DEET niet heel gezond is. Steeds vaker zie je ook dat er de “natural” variant gebruikt word. Dit is gemaakt van natuurlijke producten als eucalyptus.