• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Veldbedden

Veldbedden

Al vele jaren worden ze gebruik, veldbedden. Lees meer

Veldbedden, wie kent ze niet?

Al vele jaren worden ze gebruik, veldbedden. Ook wel bekend als bed van de soldaten. Maar vandaag de dag zijn ze vele malen beter en luxer en vind je ze ook op de camping. Wanneer je het niet prettig vindt om op de grond te slapen, dan is een veldbed een goede oplossing. Veldbedden staan van de grond af, hierdoor heb je geen last van koude straling uit de grond. Tevens sta jij makkelijker op uit je campingbed. Bang voor te weinig ruimte in de auto/caravan hoef je niet te zijn. De veldbedden kunnen tegenwoordig compact worden opgeborgen en meegenomen worden.  

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
  • 1

Een veldbed, ook wel stretcher genoemd, is een multifunctioneel bed. Gebruik hem voor een logé in huis, in de tuin als zonnebed, als strandbed of als campingbed op vakantie. Doordat de stretchers tegenwoordig compact zijn op te vouwen kan je ze bijna overal wel mee naar toe kan nemen. Zo heb jij waar dan ook het comfort die jij graag wilt. Kampeerwereld heeft een ruim assortiment in veldbedden en campingbedjes voor de kleintjes onder ons. Wil je graag weten hoe ze liggen? Kom dan eens langs in onze winkel in Ermelo. Hier kan jij alle ligbedden proefliggen. Zo weet jij zeker dat je lekker slaapt.

Het assortiment in veldbedden en stretchers is ruim bij Kampeerwereld. Hierdoor kan de keuze voor het juiste ligbed lastig zijn. Maar waar kan je nu op letten tijdens het maken van een keuze? Vrijwel alle ligbedden zijn voorzien van een polyester liggedeelte waarvan sommige ook een gepolsterd liggedeelte hebben en daardoor meer comfort bieden. Belangrijk punten om op te letten bij aanschaf is het draagvermogen, het aantal poten, het gewicht en eventuele opties zoals bijvoorbeeld een verstelbare rugleuning of hoofdkussen. Tevens is het belangrijk om naar de afmetingen en de kwaliteit van het liggedeelte te kijken. Zo heb jij jaren plezier van je veldbed.