• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Ook met de caravan of camper wil je veilig op pad naar je vakantiebestemming. Lees meer

Carrosserie verlichting

Wij hebben passende verlichting voor de carrosserie van je caravan

Ook met de caravan of camper wil je veilig op pad naar je vakantiebestemming. Goed werkende carrosserie verlichting is dan van essentieel belang. Ook deze verlichting en reflectoren kunnen natuurlijk kapot gaan. Dit kan door een klein botsinkje komen wanneer je de caravan op zijn plek zet en laten we eerlijk zijn, dat is ons allemaal wel eens gebeurd. Maar ook weersinvloeden hebben uiteindelijk impact op de carrosserie verlichting van je caravan en camper. In ons assortiment hebben wij de kentekenverlichting, de meest gangbare reflectoren en universele breedte lichten. Hierdoor hebben wij bijna altijd passende verlichting voor de carrosserie van je caravan.

Lees meer

Bij een caravan en camper zijn de achterlichten vaak ver naar binnen geplaatst en is het voor je mede weggebruikers niet duidelijk hoe breed je caravan, camper of aanhanger is. Zoals je begrijpt kunnen er hierdoor gevaarlijke situaties ontstaan. Om de veiligheid te vergroten kan je een breedte licht plaatsen waardoor je beter zichtbaar bent in het donker, bij mist of slecht zicht. Zo worden je vakantie kilometers nog veiliger. Ons assortiment breedte lichten is universeel en daardoor geschikt voor alle caravans, campers en aanhangwagens. Deze carrosserie verlichting werkt op 12 Volt en kan ook zelf aan gelegd worden.

In ons assortiment carrosserie verlichting vind je ook de reflectoren voor de caravan en camper. Reflectoren zijn wettelijk verplicht om zowel aan de voor- als achterkant van de caravan te hebben. De regel hiervoor is dat er twee rode driehoekige reflectoren aan de achterzijde en twee witte reflectoren aan de voorzijde van het voertuig moeten zitten. Daarnaast is het verplicht om aan beide zijkanten van de caravan amberkleurige reflectoren te hebben. In ons assortiment carrosserie verlichting vind je de meest gangbare reflectoren voor de caravan. Ook voor de kentekenverlichting ben je bij ons aan het juiste adres. Zo ga je veilig en goed verlicht op weg!