• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Er gaat niets boven een heerlijke maaltijd van de barbecue op een warme zomerdag. Lees meer

Barbecue schoonmaak

Barbecue schoonmaak voor een langere levensduur

Er gaat niets boven een heerlijke maaltijd van de barbecue op een warme zomerdag. Gezellig tafelen met familie of vrienden en genieten van elkaars gezelschap onder het genot van lekker eten. Na het eten volgt natuurlijk ook het opruimen en het schoonmaken van de barbecue. Door dit goed en concreet te doen behoud je de kwaliteit van jouw product en zal deze langer meegaan, wie wil dat nou niet? Omdat wij ook begrijpen dat misschien niet iedereen vrolijk wordt van de barbecue schoonmaak hebben wij verschillende sprays, reinigers en borstels in ons assortiment om dit klusje gemakkelijker voor je te maken.

Lees meer

Zowel op kampeerwereld.nl als in onze winkel bieden we je een variërend assortiment aan om van de barbecue schoonmaak een feestje te kunnen maken. Want onderhoud is wel zo belangrijk voor de levensduur van jouw product. Zo hebben wij onder meer verschillende soorten borstels en reinigingssprays van de bekende merken WeberCampingaz en Cadac. Stuk voor stuk leveren zij kwaliteit. Wil je graag meer informatie of heb je vragen over het schoonmaken en onderhouden van je barbecue? Onze specialisten staan zowel telefonisch als in de winkel voor je klaar om je te voorzien van deskundig advies.

Niet elk kookoppervlak is hetzelfde en dit vraagt dan ook om een juiste borstel tijdens de barbecue schoonmaak om ervoor te zorgen dat je deze op een fijne en goede manier kan reinigen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de borstels van het merk Weber, waarvan wij er verschillende in ons assortiment hebben. Zo is één van onze Hendriks favorieten een driezijdige borstel die zeer geschikt is voor het schoonmaken van roosters en waarmee je makkelijker op moeilijke plekjes kan komen. Hiernaast beschadigen de roestvrij edelstenen haren het oppervlak van de kookplaat niet.