• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Lowa

Al meer dan 80 jaar maakt Lowa betrouwbare kwaliteit bergschoenen voor iedereen, van de zondagswandelaar tot de alpinist. Lees meer

Lowa

Lowa staat voor kwaliteit, comfort en functionaliteit

Al meer dan 80 jaar maakt Lowa betrouwbare kwaliteit bergschoenen voor iedereen, van de zondagswandelaar tot de alpinist. Zelfs voor dagelijks gebruik zijn de schoenen geschikt. Doordat de wandelschoenen vaak gevoerd zijn met Gore-Tex heeft de schoen een membraam dat zorgt voor droge voeten. Het merk staat voor innovatie en vernieuwing, dit is terug te zien in de technische opbouw van de schoen en het mooie uiterlijk. Die combinatie maakt dat de bergschoenen geschikt zijn voor zowel de professional als de recreatieve wandelaar. Het maakt niet uit wat je gaat doen, je kan met Lowa altijd uit de voeten.

Lees meer
Lijst
Foto's

Sinds 1923 maakt Lowa schoenen van hoge kwaliteit. Het begon allemaal in Jetzendorf, Duitsland, maar nu is Lowa de Duitse marktleider en een opkomer in de Benelux en Noord-Amerika. Ze blinken uit door de combinatie van traditie en innovatie, functionaliteit en pasvorm. Hierdoor koop je een robuuste wandelschoen waar je een hoop avonturen mee kan beleven. Ook als je geen afscheid kan nemen van je schoenen geeft Lowa de mogelijkheid, mits het leer goed genoeg is, je schoenen te laten verzolen. Dan hoef je geen afscheid te nemen en kan je weer een hele tijd met je bergschoenen vooruit.

Lowa heeft zich afgevraagd wat zij kunnen bijdragen aan duurzaamheid. Hier hebben ze oplossingen voor gevonden. Zo vindt de gehele productie, van grondstof tot aan eindproduct, plaats in Europa. Naast dat dit kwalitatief hoogwaardige berg- en wandelschoenen oplevert, minimaliseert dit het transport wat beter is voor het milieu. Daarnaast verkoopt Lowa LOWINGO’s, dit zijn knuffels in de vorm van een slechtvalk (de mascotte van Lowa’s kindermerk). De opbrengsten daarvan gaan naar projecten van het WWF die zich richten op natuurbehoud. In de Verenigde Staten steunt Lowa een groot aantal non-profit organisaties die als doel hebben het buitenleven toegankelijker te maken.