• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Stroom op de camping is natuurlijk van essentieel belang. Lees meer

Verlengsnoeren

Voor stroom op alle plekken gebruik je verlengsnoeren

Stroom op de camping is natuurlijk van essentieel belang. Zo gebruikt je koelbox stroom, de waterkoker en wil je af en toe ook je mobiele telefoon weer voorzien van een beetje stroom. Daarom heeft Kampeerwereld Hendriks een ruim assortiment verlengsnoeren. Binnen ons assortiment vind je verlengsnoeren van voornamelijk Brennenstuhl. En over het algemeen kies je tussen een verlengsnoer, stekkerdoos of kabelhaspel. Zo kan je op iedere gewenste plek stroom creëren. Dat is natuurlijk erg handig als je met de tent, caravan of camper op de camping staat of aan het rondreizen bent.

Lees meer
Lijst
Foto's

De verlengsnoeren zijn verkrijgbaar als spatwaterdicht of geschikt voor buitengebruik. Let hier wel op bij de aanschaf van het verlengsnoer wat jij nodig hebt. Wil je een snoer dat buiten kan liggen? Kies dan voor de laatste optie. Is dat niet per se nodig? Dan kan je kiezen voor een verlengsnoer dat spatwaterdicht is. Daarnaast hebben enkele van onze kabelhaspels oververhittingsbeveiliging, wat weer heel erg veilig is wanneer je hem gebruikt op de camping of thuis. Datzelfde geldt voor de kinderbeveiliging die veel van onze snoeren hebben. Kortom, als het aan ons ligt hoef jij absoluut niet zonder stroom op de camping te staan.

Een verlengsnoer heeft iedereen wel eens nodig en dat is niet alleen op de camping. Bijvoorbeeld voor je kantenmaaier of je woonkamer lamp omdat er geen stopcontact in de buurt zit. Vandaag de dag worden onze tablets, mobieltjes en speakers opgeladen door middel van een USB kabel. Een aantal van onze stekkerdozen of verlengkabels zijn voorzien van USB ingangen. Hierdoor heb je geen usbadapter meer nodig. Dit scheelt ruimte maar maakt het opladen ook nog eens makkelijker! Dus niet alleen voor op de camping maar ook voor thuis ben je voor verlengsnoeren bij Kampeerwereld aan het juiste adres.