• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Grisport

Grisport wil een zo uitgebreid mogelijk aanbod wandelschoenen maken voor een zo groot mogelijk publiek. Lees meer

Grisport

Grisport staat voor een goede prijs-kwaliteit verhouding

Grisport wil een zo uitgebreid mogelijk aanbod wandelschoenen maken voor een zo groot mogelijk publiek. Dit blijkt door de techniek die gebruikt wordt, ze maken hoogwaardige schoenen die in een lagere prijscategorie vallen. Dit komt doordat Grisport investeert in de Vibram zool en het leer, maar besparen door minder leer te gebruiken op bijvoorbeeld de tong van de schoen. Ze gebruiken Spo-Tex om de schoenen waterdicht te maken. Dit is een membraam dat in de schoen verwerkt is. Door dit membraam hebben de schoenen weinig aandacht nodig op het gebied van impregnatie. De schoenen hebben een iets bredere pasvorm.

Lees meer
Lijst
Foto's

Grisport combineert veiligheid en kwalitatief hoogwaardige materialen met optimaal comfort en een stijlvolle look. Met een team van tien fulltime ontwerpers zorgt Grisport voor een functionele en eigentijdse collectie, waarin een perfecte pasvorm en technische topkwaliteit belangrijk zijn. Grisport maakt sinds 1977 wandelschoenen en is in 2004 ook begonnen met het produceren van veiligheidsschoenen. Ze produceren jaarlijks miljoenen paren wandel- en veiligheidsschoenen, die in meer dan vijftig landen worden verkocht. Grisport streeft naar duurzaamheid: er ligt 15.000m² aan zonnepanelen op het dak van de fabriek. Dit zorgt voor een CO²-uitstoot reductie van 1.000 ton per jaar.

Bij Grisport vind je niet alleen hoge wandelschoenen maar ook lage modellen. Deze zijn meer geschikt voor de wat meer vlakke ondergrond. De lage schoenen zijn praktisch en modieus en bieden een uitstekend comfort tijdens een wandeling. Lage wandelschoenen hebben als nadeel dat ze de wandelaar minder ondersteuning geven voor de enkels. Zeker bij het dragen van een zware rugzak en het wandelen op ongelijke paden is ondersteuning een must. In dat geval bieden de hoge wandelschoenen een betere uitkomst. Zowel de hoge als de lage wandelschoenen van Grisport zijn door het gebruik van Spo-Tex ademend en waterdicht.