Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*
Stel je vraag
Nomad

Nomad

Een Nederlands kwaliteitsmerk, dat zichzelf heeft bewezen.

Lees meer

Nomad

Een Nederlands kwaliteitsmerk, dat zichzelf heeft bewezen. De Nomad producten zijn allemaal getest tijdens extreme klimexpedities, solo beklimmingen, de Parijs Dakar en een zeilrace. En uiteraard de Nomad Noordpool Expeditie in 1997, die de eerste Nederlanders op het noordelijkste punt van de aarde bracht, te voet.

Lees meer
Er zijn geen resultaten gevonden.

Met recht kan gezegd worden dat bijvoorbeeld een Nomad slaapzak voldoet aan alle eisen. Opvallend zijn de kleurrijke zelf opblaasbare matten. Op diverse designs lig je heerlijk zacht. De bijpassende slaapzakken maken je nachtrust compleet.

Nomad voor kids

Ook voor de kleintjes is er het Nomad campingbedje. Deze is snel en eenvoudig op te zetten en is extreem licht en compact. Uiteraard is deze niet alleen te gebruiken tijdens kampeervakanties, maar ook op het strand, in een hotel of tijdens een logeerpartijtje. In het kinderbedje zitten bevestigingspunten voor de kinderslaapzak en travelsheet van Nomad. Het muskietengaas houdt insecten buiten en zorgt voor voldoende frisse lucht.

Geschiedenis

Ooit is een Zweedse fabrikant begonnen in Zevenaar. Productiefoutjes? Geen probleem, dan verkochten ze de items vanaf de vrachtwagen op festivals. Dat kon toen allemaal. Niet veel later, in 1978 was er de eerste Nomad slaapzak, voorzien van een kunstvezel en dankzij de 3D Polarsoft vulling heel licht, compact en betaalbaar was. Daarna kregen ze de smaak bij Nomad te pakken en werden er binnen korte tijd talloze Nomad reisartikelen ontworpen. Lichtgewicht, betaalbaar, milieuvriendelijk en duurzaam. Want deze organisatie voelt zich verantwoordelijk voor het duurzaam produceren van reisartikelen. Met respect voor de mens en de natuur.