• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Nomad

Waar het ooit allemaal mee begon was het op de markt brengen van synthetische dekbedden en slaapzakken. Lees meer

Nomad

Nomad! Mischien wel het bekendste outdoormerk van NL

Waar het ooit allemaal mee begon was het op de markt brengen van synthetische dekbedden en slaapzakken. In de jaren ‘80 kreeg het Nederlandse merk Nomad al snel naamsbekendheid met hun met 3D-Polarsoft gevoerde slaapzakken, lichtgewicht, compact en betaalbaar. Dit succes leidde na een aantal jaren tot een volledige collectie reisartikelen. Naast slaapzakken kon je nu ook terecht bij Nomad voor tenten, rugzakken, slaapmatten, kleding en schoenen. Daarbij is het uitgangspunt om voor iedere avonturier op een verantwoorde en duurzame manier, mooie en betaalbare producten te maken. Al meer dan 40 jaar produceren zij met succes outdoor artikelen en is Nomad daarmee misschien wel het bekendste outdoormerk van Nederland

Lees meer
Lijst
Foto's

Natuurlijk kent iedereen de mooie slaapzakken van Nomad, ze zijn niet voor niets groot geworden dankzij hun hoge kwaliteit slaapzakken die ook nog eens betaalbaar zijn. De meest bekende slaapzak van dit merk is dan ook de Blazer slaapzak, een echte allround slaapzak die geschikt is voor vrijwel alle nachten. Naast deze klassieker heeft Nomad slaapzakken voor iedere avonturier, of je nu een weekendje weggaat, naar warme gebieden gaat of juist de kou opzoekt. Ook voor de kids kan je bij dit merk terecht voor een warme slaapzak. Slaapzakken van Nomad combineren de beste eigenschappen van de gebruikte materialen en geven jou net dat stukje extra slaapcomfort.

Voor de backpackers heeft Nomad rugzakken die alles hebben wat je nodig hebt wanneer je op reis gaat. Deze backpacks hebben een overzichtelijke indeling, zijn makkelijk toegankelijk en dragen comfortabel. Nomad doet er alles aan om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken en verliest daarbij niet uit het oog om duurzaam en verantwoord te produceren. Naast dat zij onder andere biologische materialen gebruiken worden hun producten ook uitvoerig getest. Daarbij worden praktijktesten tijdens heuse expedities niet uit de weg gegaan. Nomad vindt alleen het beste goed genoeg. Zo ben je ervan verzekerd dat een Nomad product van uitstekende kwaliteit is en je er jarenlang plezier van hebt!