• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Een bekende collectie van Nomad is: de slaapmatten. Lees meer

Slaapmatten

Met je slaapzak heerlijk slapen op de Nomad slaapmatten

Een bekende collectie van Nomad is: de slaapmatten. Waar deze eerder vrij eenvoudig waren, zijn de slaapmatten van Nomad de laatste jaren ontzettend doorontwikkeld. Door de uitvinding van de box model slaapmatten is het comfort van de matten enorm verbeterd. Ook Nomad heeft een aantal van deze box modellen toegevoegd aan hun assortiment en we kunnen wel zeggen dat ze dit niet onverdienstelijk hebben gedaan; wat een bedjes! Makkelijk in gebruik en niet geheel onbelangrijk ze liggen voortreffelijk. Dankzij de dikte van 10 cm kan je de slaapmatten net zo zacht of hard opblazen als je zelf wil zonder in te leveren op comfort.

Lees meer

Het opblazen van de Nomad slaapmatten is makkelijk en gaat lekker snel dankzij de dubbele ventielen. De slaapmatten blazen zichzelf op en het laatste beetje kan en mag je met de mond naar eigen wens bij blazen. En als je denkt dat dat het mooiste was, juist bij het oprollen komt de glimlach op je gezicht. Zet de beide ventielen open en je rolt de lucht zo uit de slaapmat. Maar nu komt het: de ventielen hebben een terugslagklep. Op deze manier stroomt de lucht niet weer in de slaapmat op het moment dat je even iets minder kracht zet bij het oprollen. Zeker bij de dikkere slaapmatten zoals die van Nomad is dit erg makkelijk en kost het veel minder moeite. Je kan de matten nu zonder moeite in 2 of 3 keer oprollen en verpakken.

Een van de grootse voordelen van deze box model slaapmatten van Nomad is het slaapoppervlak. Dankzij de rechte wanden kan je het volledige slaapoppervlak benutten. Wanneer je twee slaapmatten naast elkaar legt, heb je een kleinere naad in het midden dan wanneer je traditionele selfinflating slaapmatten gebruikt. En dit terwijl de box slaapmatten enkel een fractie groter pakvolume hebben. Dit type slaapmat is wel een stukje kostbaarder dan de traditionele versie en dat geldt ook voor de matten van Nomad. Toch is dat de geleverde kwaliteit en het comfort meer dan waard. Het comfort en de kwaliteit is zo goed dat je het niet eens met de “goedkope” slaapmatten of luchtbedden kan vergelijken.