• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Om de chemische toilet schoon te houden en fris hebben we diverse toiletvloeistoffen in ons assortiment. Lees meer

Lees meer

Toiletvloeistoffen

Voor een schoon en fris toilet gebruik toiletvloeistoffen

Om de chemische toilet schoon te houden en fris hebben we diverse toiletvloeistoffen in ons assortiment. Met name de vloeistoffen van het merk Thetford zijn binnen de kampeerwereld erg bekend, ook wel de roze en de blauwe vloeistof. Allemaal om het chemisch toilet schoon te houden. De blauwe vloeistof zorgt dat de tank 4 tot 5 dagen mee kan en de afbraak bevorderd. De roze vloeistof is voor dagelijks gebruik en heeft een smerende werking. Beide hebben een frisse geur wat natuurlijk ook erg fijn is voor de toilet in de caravan of tent.

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
  • 1

Naast de welbekende roze en blauwe toiletvloeistoffen van Thetford zijn er tegenwoordig nog veel meer soorten toiletvloeistoffen waar je uit kan kiezen. Tegenwoordig zijn er namelijk ook de biologisch afbreekbare toiletvloeistoffen die op sommige campings ook al verplicht zijn. Let hier dus goed op bij aankoop van toilet vloeistoffen. Het merk Thetford heeft ook een nieuw soort vloeistof ontwikkeld, de Concentrated vloeistoffen. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een geconcentreerde versie van de ‘normale’ toilet vloeistof, je hebt hier dus minder van nodig. Ten slotte is er nog het speciale toiletpapier, dat makkelijker afbreekbaar is dan normaal wc papier.

Naast de vloeistoffen die je nodig hebt bij gebruik van het toilet, hebben wij ook toiletvloeistoffen die bedoeld zijn om de afvaltank te reinigen of op te frissen. Met deze vloeistoffen kan je de afvaltank goed reinigen zodat alle bacteriën en vieze geurtjes weg zijn. Ook hebben wij leidingreiniger in ons assortiment. Zo weet je zeker dat alle bacteriën verdwijnen uit het leidingwerk. Heb je vragen over de toiletvloeistoffen? Neem dan contact met ons op of kom eens langs in onze winkel in Ermelo. Wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!