• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Onderhoud

Voortent & Luifel onderhoud

En dan is het kampeerseizoen en je vakantie voorbij. Lees meer

Vakantie voorbij? Tijd voor het onderhoud aan je voortent en luifel!

En dan is het kampeerseizoen en je vakantie voorbij. Tijd om met het onderhoud aan je voortent en luifel te beginnen. Om je tent of luifel goed te kunnen schoonmaken en onderhoud te plegen is het belangrijk dat hij strak afgespannen staat. Zo is het makkelijker om de speciale reinigings- en impregneermiddelen voor tenten te gebruiken op het tentdoek. Zorg altijd dat je de voortent en luifel schoon en droog opbergt zodat schimmels en vocht geen kans krijgen. Dit is niet alleen beter voor het behoud van je tent, maar zo kan je bij een volgende vakantie een schone tent opzetten en gelijk genieten van je vrije tijd!

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
  • 1

Voordat je met het reinigen en/of impregneren van het tentdoek gaat beginnen is het natuurlijk belangrijk om het juiste product te kiezen. Zo is er bijvoorbeeld een spray om tijdelijk kleine lekkages te dichten, altijd handig om bij je te hebben. Natuurlijk kan je bij ons ook terecht voor de speciale reinigings- en impregneringsmiddelen voor de verschillende materialen waarvan voortenten en luifels zijn gemaakt. Wees bij het schoonmaken van je tent voorzichtig met de naden. Deze zijn het meest kwetsbare onderdeel van je voortent. Met het juiste onderhoud haal je het maximale uit je voortent en luifel!

Niet alleen het schoonmaken en impregneren hoort bij het onderhoud van je tent. Na je vakantie is het dus belangrijk om je tent schoon en droog op te bergen. Vergeet hierbij niet om alle afspanelastieken te verwijderen en ook het frame schoon te maken. Berg het frame altijd schoon en droog op in de daarvoor bestemde framezak. Door met de juiste zorg en middelen je voortent en luifel regelmatig te onderhouden gaat je tent langer mee. Regelmatig onderhoud kost uiteindelijk minder tijd en zo kan jij meer genieten van je vrije tijd. Wij zeggen: win win! Lees hier alles over het onderhoud .