• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Kleine wasjes, grote wasjes! Ook op de camping moet er soms gewassen en gedroogd worden. Lees meer

Camping droogrekken

Voor kleine en grote wasjes camping droogrekken

Kleine wasjes, grote wasjes! Ook op de camping moet er soms gewassen en gedroogd worden. Voor dat laatste hebben wij een aantal mooie camping droogrekken in ons assortiment. Natuurlijk hebben wij de standaard droogrekken die je op de campingplek neer kan zetten. Maar ook hebben wij de compacte droogmolens in ons assortiment. Deze kan je op een standaard neerzetten en weer inklappen wanneer je hem niet gebruikt. Want een droogrek op de camping is natuurlijk wel erg handig, bijvoorbeeld als je een natte handdoek wilt drogen of je wat kleine dingetjes hebt gewassen. Maar deze staat vaak in de weg als je hem niet gebruikt.

Lees meer
Lijst
Foto's

Naast de droogrekken en droogmolens hebben we ook de kleine droogcarrousel die je aan de voortent of tent kan hangen. Deze zijn voorzien van wasknijpers, dus losse wasknijpers heb je niet meer nodig. Ook de losse wasknijpers zijn bij ons verkrijgbaar, zowel houten knijpers als van kunststof en ook hebben wij nog eens wasknijpers met een handig mandje erbij! Naast de wasknijpers en droogcarrousel hebben wij ook opvouwbare kleding hangers van Rubytec. Handig om je T-shirt of blouse te laten drogen en na gebruik vouw je hem compact op. Eigenlijk alle accessoires voor het drogen op de camping vind je bij Kampeerwereld.

In ons assortiment hebben wij verschillende producten om je was te laten drogen. Het camping droogrek dat overal kan neerzetten, een droogmolen met voet die je ook overal kan plaatsen, een waslijn voor aan de caravan of ga je toch voor een simpele waslijn tussen de bomen? Je hebt het zelf in de hand en kan kiezen wat jij het fijnste vindt. Bij Kampeerwereld vind je deze camping droogrekken, droogmolens en waslijnen zowel online als in de winkel in Ermelo net als de accessoires hiervoor. Want ook een chassishouder voor een droogmolen of wasknijpers vind je bij Kampeerwereld.