• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Kinderdragers

Kinderdragers

Als je met je kind een stuk wilt lopen kies je al snel voor een kinderwagen. Over straat is dit een prima keus, maar wanneer je van de verharde paden afgaat kan deze nog wel eens problemen geven. De doorgaans kleine wieltjes hiervan kunnen erg slecht tegen zand en modder. Ben je van plan dit vaak te doen of doe je dit al maar loop je tegen bovenstaande aan? Kies dan voor een kinderdrager!

Kinderen worden meestal maar tot een bepaalde leeftijd of lengte gedragen. Hierdoor is het belangrijk om samen met je kind de kinderdrager te passen in de winkel. Alleen op deze manier weet je zeker dat dit de juiste drager is en dat je bijvoorbeeld niet een maand later met een kinderdrager zit waar je kind al uitgegroeid is. Bekende kinderdragers zijn de Kidcomfort I, II,III en de Kid Comfort Air. Deze zijn van het merk Deuter en in al de jaren op de markt hebben zij bewezen een betrouwbare kinderdrager te zijn.

Kinderdragers

Bij kinderdragers zijn de belangrijkste punten: 1) het draag comfort voor de drager en 2) het zit comfort voor het kind. Net zoals bij een grote trekking rugzak hebben kinderdragers stevige, comfortabele schouderbanden en een dikke heupband. Omdat een kind ongeveer net zo zwaar is als een gevulde trekking rugzak heb je dit comfort wel nodig om een aantal uur te kunnen lopen.

Voor de kinderen is het minstens zo belangrijk. Zij zitten een aantal uur achter elkaar. De hoofdsteunen zijn zacht en ook hebben kinderdragers vaak een kin steun. Mocht je door een kuiltje lopen, dan heeft het kind niet direct een tand door de lip. Extra zachte padding en een gordelsysteem dat niet in de weg zit maken elke wandeling weer prettig.

Kinderdragers zijn comfortabel voor de kinderen en de volwassenen
Kinderdragers
Dankzij de standaard kun je deze kinderdragers ook als camping kinderstoel gebruiken

Tegenwoordig hebben de meeste kinderdragers een extra standaard waardoor je de drager op de grond neer kan zetten met het kind erin. Dit maakt het makkelijker op-, in-, en uit te stappen, maar kun je deze ook gebruiken als kinderstoel op bijvoorbeeld de camping. Heb je de kinderdrager op je rug dan kun je deze inklappen. Kinderdragers zelf zijn ook verstelbaar zodat als je gaat wisselen tussen dragers, deze altijd goed zit.

Bekijk hier onze kinderdragers>>

Kinderdragers

Ga je een lange wandeling maken? Dan is het verstandig om twee volwassenen een rugzak te laten dragen. De een heeft de kinderdrager en de ander een aparte rugzak. Wanneer je namelijk al je spullen zoals eten, drinken en een jas in de kinderdrager stopt dan kan deze best zwaar worden en dat loopt niet fijn. Met allebei een tas verdeel je het gewicht en dat maakt de wandeling veel leuker en prettiger!

Kinderdragers

Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wil jij graag de kinderdrager komen passen? Kom dan langs in onze winkel en ontvang persoonlijk advies van onze specialisten! of langskomen in de winkel voor een passend en persoonlijk advies.