Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*
Kinderdragers

Kinderdragers

Als je met je kind een stuk wilt lopen kies je al snel voor een kinderwagen. Over straat is dit een prima keus, maar ga je van de verharde paden af dan kun je nog wel eens vast lopen. De doorgaans kleine wieltjes hiervan kunnen erg slecht tegen zand en modder. Ben je van plan dit vaak te doen of doe je dit al maar loop je tegen bovenstaande aan, kies dan voor een kinderdrager.

Omdat kinderen maar tot een bepaalde leeftijd of eigenlijk lengte gedragen worden is het belangrijk om te komen passen. Alleen op deze manier weet je zeker dat het goed gaat en dat je bijvoorbeeld niet een maand later met een kinderdrager zit waar je kind als uitgegroeid is. 

Bekende kinderdragers zijn de Kidcomfort I, II,III en de Kid Comfort Air. Deze zijn van het merk Deuter en in al de jaren op de markt hebben zij hun marktaandeel bewezen een betrouwbare kinderdrager te zijn.

Bij  kinderdragers zijn de belangrijkste punten het draagcomfort voor de drager en het zit comfort voor het kind. Net zoals bij een grote trekking rugzak hebben kinderdragers goed comfortabele schouderbanden en een dikke heupband. Omdat een kind ongeveer net zo zwaar is als een gevulde trekking rugzak heb je dit comfort wel nodig om een aantal uur te kunnen lopen.

Voor de kinderen is het net zo belangrijk. Zij zitten een aantal uur achter elkaar. De hoofdsteunen zijn zacht en ook hebben kinderdragers vaak een kin steun. Mocht je dan door een kuiltje lopen dan heeft het kind niet direct een tand door de lip. Extra zachte padding en een gordel systeem dat niet in de weg zit maken elke wandeling weer prettig.

Kinderdragers zijn comfortabel voor de kinderen en de volwassenen
Dankzij de standaard kun je deze kinderdragers ook als camping kinderstoel gebruiken

Tegenwoordig hebben de meeste kinderdragers een extra standaard waardoor je de drager op de grond neer kan zetten met het kind erin. Dit maakt het makkelijker op in en uit te stappen, maar kun je deze ook gebruiken als kinderstoel op bijvoorbeeld de camping. Heb je de kinderdrager op je rug dan kun je deze inklappen.

Kinderdragers zelf zijn ook verstelbaar zodat als je gaat wisselen tussen dragers, deze altijd goed zit.

Ga je een lange wandeling lopen dan is het verstandig om allebei een rugzak te dragen. De een heeft de kinderdrager en de ander een andere rugzak. Ga je namelijk alle spullen zoals eten, drinken en een jas in de kinderdrager stoppen dan kan deze best zwaar worden en dat loopt niet fijn. Met allebei een tas verdeel je het gewicht en dat maakt de wandeling leuker en prettiger om te doen.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen of langskomen in de winkel voor een passend en persoonlijk advies.