• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Een lekker bakkie pleur op z’n tijd is natuurlijk nooit weg. Lees meer

Koffiezetapparaten

Ruime keuze in koffiezetapparaten

Een lekker bakkie pleur op z’n tijd is natuurlijk nooit weg. Op de camping is dat tegenwoordig ook geen probleem meer dankzij onze ruime collectie koffiezetapparaten. Want deze koffiezetapparaten zijn speciaal gemaakt voor op de camping. Ze zijn klein, compact en geschikt voor de stroom aansluiting op de camping. Overal is aan gedacht bij het maken van deze fijne koffiezetapparaten. Het enige dat je zelf nog mee moet nemen is je favoriete koffie en een kopje om het in te doen. En voor de snoepkonten onder ons natuurlijk een lekker koekje voor bij de koffie ;-)

Lees meer

De koffiezetapparaten die je bij Kampeerwereld Hendriks online en in de winkel vindt zijn van verschillende merken. Denk aan Bo-Camp, Tristar en Mestic. Naast de standaard koffiezetapparaten hebben we ook een aantal compacte oplossingen voor de lichtgewicht kampeerder. Wil je toch een kopje koffie, maar heb je geen ruimte voor een koffiezetapparaat? Denk dan aan een opvouwbare koffiefilterhouder of een koffiepers van Bo-Camp. Deze handige tools passen makkelijk in je tas en zo kan je onderweg toch een lekker bakkie koffie maken voor jezelf.

Drink je thuis altijd een espresso of Lungo uit een cupjes koffiezetapparaat van bijvoorbeeld Nespresso en zou je dat het liefst ook op de camping willen drinken? Geen probleem! Want met de Mestic Koffie Cup machine kan je ook op de camping jouw favoriete smaak koffie uit een cupje drinken. Dit automaat werkt enkel op aluminium koffie cupjes van onder andere  L'OR, Nespresso, Douwe Egberts en Café Royal. Dankzij het handige waterreservoir hoef je niet voor elk bakje koffie water te halen! En natuurlijk kan je met dit koffiezetapparaat op de koudere dagen ook een lekkere warme chocolademelk maken om lekker op te warmen!