• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Op de camping is de ondergrond vaak niet mooi vlak. Lees meer

Wielblokken & levellers

Zet je caravan waterpas met wielblokken en levellers

Op de camping is de ondergrond vaak niet mooi vlak. Op sommige campings zijn de hoogte verschillen zo groot dat het waterpas zetten bijna onmogelijk wordt met de caravanpoten. In het ergste geval glijden de borden en glazen zo van de tafel! Dit is relatief eenvoudig op te lossen, namelijk door gebruik te maken van wielblokken & levellers. Met wielblokken en levellers kan je de caravan/camper alsnog waterpas neerzetten, ook wanneer hoogteverschillen groot zijn. Met levellers zorg je voor de juiste hoogte en met de wielblokken met keg zorg je ervoor dat de camper of caravan niet terugrolt.

Lees meer

Wanneer de caravan of camper lang stil staat op een plek, bijvoorbeeld in een stalling of op een seizoenplek, dan kan het zijn dat de banden gaan vervormen. Dit komt door de belasting van de caravan/camper zelf. Om dit tegen te gaan kan je gebruik maken van speciale wielblokken, ook wel wheel savers genoemd. Deze blokken zijn zo gevormd dat deze perfect aansluiten op de ronding van de banden waardoor er geen vervorming optreedt in de banden en hoef je niet met “vierkante” wielen de weg op. Zo voorkom je dat je caravan tijdens het rijden gaat stuiteren en voorkom je gevaarlijke situaties!

Wielblokken en levellers zijn doorgaans van kunststof en zijn in verschillende hoogtes en breedtes verkrijgbaar. Belangrijk hierbij is het gewicht van je caravan/camper, dit is namelijk de leidende factor. Het merk Fiamma heeft veel keggen en levellers en de daarbij behorende accessoires. Deze vind je in onze collectie zodat je voor jouw caravan of camper de juiste combinatie kan samenstellen. Mocht je een product niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op of kom naar onze winkel in Ermelo. Wij staan graag voor je klaar om je te helpen en te voorzien van advies over ons assortiment!