• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Vliegengordijnen mogen eigenlijk niet ontbreken in het interieur van je caravan. Lees meer

Vliegengordijnen caravan

Insecten buiten de deur met vliegengordijnen voor de caravan

Vliegengordijnen mogen eigenlijk niet ontbreken in het interieur van je caravan. Ze houden tenslotte die vervelende insecten buiten de deur en laten evengoed frisse lucht naar binnen. Voor veel kampeerders zijn dit de welbekende chenille gordijnen of, zoals ze misschien wel beter bekend zijn, de kattenstaarten. Deze gordijnen zijn niet statisch en zijn door hun formaat zeer geschikt voor zowel de caravan als camper. Ze sluiten de caravan deur goed af en nadat je door het gordijn heen bent gelopen vallen de staarten weer snel dicht. Zo houden deze chenille gordijnen die vervelende insecten heel goed buiten de deur.

Lees meer

Chenille gordijnen voor de caravan zijn over het algemeen wat smaller als de standaard vliegengordijnen. Een caravandeur is namelijk meestal zo’n 60 cm breed en ongeveer 185 cm hoog. De gordijnen zijn kant en klaar en ook nog eens makkelijk op te hangen. Is het gordijn net wat te breed of te hoog? Dan is het gordijn eenvoudig in te korten en passend te maken. Doordat de kattenstaarten in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn zit er altijd wel een kleur tussen die bij het interieur van je caravan past. De gordijnen worden vaak opgehangen aan 2 haakjes boven de deur, waardoor ze ook makkelijk weer verwijderd kunnen worden.

In ons assortiment vliegengordijnen vind je niet alleen kattenstaarten. Er zijn bijvoorbeeld ook PVC vliegengordijnen die bestaan uit veel smallere slierten. Dit ziet er net weer even wat anders uit, maar vervult dezelfde functie. Ook deze gordijnen zijn eenvoudig zelf op maat te maken en op te hangen. Naast vliegengordijnen vind je bij kampeerwereld.nl ook diverse onderdelen voor de 'normale' gordijnen in de caravan. Zo zitten er bijvoorbeeld diverse soorten gordijnrunners en bijbehorende eindstops in ons assortiment. Handig wanneer je er een aantal mist of wanneer deze gebroken zijn. Zo kan je weer compleet op weg dankzij ons assortiment aan vliegengordijnen en gordijnonderdelen.