• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Wanneer je op reis bent of lekker op de camping staat kan je niet altijd toezicht op al je waardevolle spullen houden. Lees meer

Kluisjes

Je spullen veilig opbergen doe je met kluisjes

Wanneer je op reis bent of lekker op de camping staat kan je niet altijd toezicht op al je waardevolle spullen houden. Je gaat even naar het zwembad, even uit eten of bijvoorbeeld een lekkere wandeling maken. Dan is het wel zo fijn als je spullen veilig opgeborgen zijn en deze niet zomaar gestolen kunnen worden. Daarom vind je bij kampeerwereld Hendriks diverse kluisjes. Deze zijn vaak lekker compact en eenvoudig te monteren in caravan, camper of auto. En niet alleen kluisjes om diefstal te voorkomen. Je vind bij ons namelijk ook zogeheten waterkluisjes die voorkomen dat je waardevolle spullen nat worden.

Lees meer
Lijst
Foto's

In ons assortiment kluisjes vind je een aantal stevige en compacte kluisjes waar je bijvoorbeeld je portomonnee, telefoon, iPad of E-reader in kwijt kan. Deze kluisjes zijn eenvoudig te monteren in de caravan. camper of auto. Er zijn kluisjes met een sleutel, maar ook kluisjes met een pincode (of beide). Zo liggen je spullen niet meer los en onbeveiligd en voorkom je diefstal. Nu kan jij er met een gerust hart even op uit, zonder zorgen of het meeslepen van je spullen. Houd er wel rekening mee dat het gaat om compacte, mobiele kluisjes en dat deze minder sterk zijn dan zware inbouw kluizen.

In ons assortiment kluisjes vind je niet alleen kluisjes tegen diefstal, maar ook kluisjes om je spullen te beschermen tegen water. Deze waterkluisjes zijn een soort tonnetjes met een draaideksel. Binnenin deze tonnetjes zijn je spullen waterdicht afgesloten van de buitenwereld. Ideaal als je bijvoorbeeld gaat kanoën of een boottochtje gaat maken. De resterende lucht in de waterkluis zorgt er (bij een normale/beperkte inhoud) ook voor dat deze blijft drijven mocht deze overboord slaan. De waterkluisjes zijn in verschillende maten te verkrijgen. De maat die je nodig hebt hangt natuurlijk af van de spullen die je er in wilt bewaren.