• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Een combi hor die gebruikt wordt in de caravan wordt ook wel een cassette rolgordijn genoemd. Lees meer

Combi hor onderdelen

De meest voorkomende combi hor onderdelen

Een combi hor die gebruikt wordt in de caravan wordt ook wel een cassette rolgordijn genoemd. Zowel het rolgordijn als de insecten hor rollen uit de cassette en hierbij heb je de keuze om de gordijnen afzonderlijk van elkaar te gebruiken of om ze tegelijkertijd uit te trekken. Cassette rolgordijnen of combi horren die gebruikt worden in de caravan of camper zijn doorgaans van de merken Seitz of Remis. Je vind dan ook bij de combi hor onderdelen artikelen die het meeste voorkomen en die geschikt zijn voor een combi hor, rolgordijnen en horren van Seitz of Remis.

Lees meer
Lijst
Foto's

Veel caravans hebben een combi hor voor ramen en deuren. Deze houden de zon en die vervelende insecten buiten de caravan. Deze horren en rolgordijnen worden vaak veelvuldig gebruikt en dan kan er naar verloop van tijd wel eens iets stukgaan. Vaak zien wij dat dat het trekoog is en als dat stuk is wordt het wel een stuk lastiger om je combi hor open en dicht te doen. Gelukkig zijn er voor de combi hor vervangende onderdelen verkrijgbaar. Zo kan je op eenvoudige wijze het trekoog vervangen en kan je combi hor weer jaren mee.

Naast de verschillende soorten trekogen bieden we bij Kampeerwereld Hendriks ook een aantal eindstukken voor combi horren aan. Zo kan je ook deze vervangen wanneer zij missen of stuk zijn gegaan. Met dit soort reserve onderdelen kan je zelf je combi hor of rolgordijn repareren en hoef je geen nieuwe aan te schaffen. Wel zo fijn! Voor reserveondelen voor ‘gewone’ gordijnen kan je kijken op onze vliegengordijnen pagina. Hier vind je naast vliegengordijnen ook gordijnrunners en de bijbehorende eindstops. Krijg je al weer zin in het kamperen? Kom dan gerust eens langs in onze winkel en ontdek nog veel meer handige kampeerartikelen!