• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Lees meer

EHBO-sets

E.H.B.O. ook op de camping

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Daarom is het altijd belangrijk om een EHBO set bij je te hebben, of het nu thuis is, op de camping of in de auto. Daarom hebben wij een ruim assortiment EHBO sets. Er is keuze uit een heleboel verschillende soorten en maten. Van basic gevulde EHBO sets met de hoognodige pleisters en verbandjes, tot aan hele uitgebreide modellen waar je genoeg in vindt voor de hele familie. Het grootste deel van onze EHBO sets zijn van het merk Care Plus, een bekend merk binnen de tropenzorg.

Lees meer

Kijk voor je reis welke EHBO artikelen je eventueel nodig zou kunnen hebben, Je hoopt het natuurlijk nooit, maar als er dan iets vervelends gebeurt is het wel zo fijn dat je de goede EHBO set bij je hebt met daarin de goede spulletjes. Naast de complete EHBO sets hebben we ook losse onderdelen om je set weer aan te vullen als je iets gebruikt hebt. Doe dit ook, want niets is vervelender dan een lege EHBO doos als je juist een pleister nodig hebt. Onze tip is dan ook om de EHBO sets altijd weer aan te vullen na je reis.

Het merk Care Plus heeft een aantal EHBO setjes die eigenlijk nergens mogen ontbreken. Een hiervan is de Basic. De naam zegt het al; de basis die je in de meeste gevallen nodig hebt. Pleisters, tape, verband in een aantal soorten en maten. Of je nu een dagje uit bent met het gezin of je bent met een groepje het bos in. Met deze basis set kan je veel wonden verbinden. Een aanrader vanuit onze kant is om een EHBO set waterdicht mee te nemen. Dit kan je doen in bijvoorbeeld een drybag. Je hebt tenslotte niets aan een pleister die al helemaal doorweekt is met (regen)water.